.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

(+16) До къде по-точно е нормалното окосмение при жените

Сметнах, че след като това е по-женски раздел, най-добре тук да питам. Искам да кажа, че на някои може да им се стори гадна тема, но не съм вързала никой насила да я чете

Аз го написах в заглавието, но нека пак да повторя - къде са местата, на които жените имат окосмение отдолу? Проблема е, че понякога ме хваща критическата и все си мисля, че каквото се случва на мене, не се случва на никой друг и от няколко дена се измъчвам с тоя въпрос, щото по принцип до колкото ми е известно другите момичета имат само на триъгълника, на срамните устни и там малко по-надолу... само че аз освен там имам и м/у бузите на дупето и (абе малко трудно да го обясня) все едно както са ви бикините и като се разкрачите и извън бикините мястото което се явява мястото м/у крака и дуд*ата вдлъбнатото хахах дано ме разберете ама ... и като ги бръсна стават повече и по-твърди и исках да ходя на кола маска ама не знам дали е нормално да имам там окосмение и викам жената да не се хване за главата щото съм ставала свидетелка като ходя с някоя приятелка и докато чакаме като си тръгне някой и веднага се събират жените в салона и почват да обсъждат, и недай си боже да ми има нещо и да не трябва да имам там косми направо ще потъна в земята от срам

П.П. Съжалявам за глупавите обяснения и директността, щото четат и по-малки, но се надявам все пак да не ми заключите темата

normalno e spokoino vseki gi ima :):)

Град
    София
    апокойно,добре си си.А това дето каза за козметичките е супер непрофесионално,особено пък пред другите клиенти

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: (+16) До къде по-точно е нормалното окосмение при жените

Цитирай Първоначално написано от banalka
    Сметнах, че след като това е по-женски раздел, най-добре тук да питам. Искам да кажа, че на някои може да им се стори гадна тема, но не съм вързала никой насила да я чете

Аз го написах в заглавието, но нека пак да повторя - къде са местата, на които жените имат окосмение отдолу? Проблема е, че понякога ме хваща критическата и все си мисля, че каквото се случва на мене, не се случва на никой друг и от няколко дена се измъчвам с тоя въпрос, щото по принцип до колкото ми е известно другите момичета имат само на триъгълника, на срамните устни и там малко по-надолу... само че аз освен там имам и м/у бузите на дупето и (абе малко трудно да го обясня) все едно както са ви бикините и като се разкрачите и извън бикините мястото което се явява мястото м/у крака и дуд*ата вдлъбнатото хахах дано ме разберете ама ... и като ги бръсна стават повече и по-твърди и исках да ходя на кола маска ама не знам дали е нормално да имам там окосмение и викам жената да не се хване за главата щото съм ставала свидетелка като ходя с някоя приятелка и докато чакаме като си тръгне някой и веднага се събират жените в салона и почват да обсъждат, и недай си боже да ми има нещо и да не трябва да имам там косми направо ще потъна в земята от срам

П.П. Съжалявам за глупавите обяснения и директността, щото четат и по-малки, но се надявам все пак да не ми заключите темата

Град
    Горна Оряховица
    Нормално е Мен козметичката искаше да ме скубе и... хм, между бузите на дупето, ама аз там не дадох А това, което казваш, че обсъждала, наистина е супер непрофесионално и вземи сменяй козметичката.

Мми нормално е , и аз имам, но много малко , а и аз действам сама с кола маска и ги махам и от кола маската ми оредяха...

Мми нормално е , и аз имам, но много малко , а и аз действам сама с кола маска и ги махам и от кола маската ми оредяха... Smile

каква кола маска използваши не те ли боли сама

Нещо не разбрах за къде става въпрос, ама все тая. Щом те притеснява - козметичка. Работата й е такава: да прави кола маска, маникюр, педикюр и прочие. Щом имаш окосмение на място, което те притеснява, единствените варианти са кола маска, лазерна и фото епилация. Като не можеш сама да се оправиш с кола маската, отиваш при специалист, тъкмо по-бързо ще стане, няма нищо срамно.
    Иначе аз съм на мнение, че всички козметички изпускат това-онова като информация пред външни хора, защото по цял ден това правят(скубане, лакиране...) и само това им е в главата. Нещо такова.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    спокойно,добре си си.А това дето каза за козметичките е супер непрофесионално,особено пък пред другите клиенти
    +1

и аз ходя на козметик за кола маска и съм много доволна оредяват...

Град
    На стадиона за бягане.
    напълно нормално е
    Running is my drug and I am overdosed ..

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Нормално е! Козметичките махат и космите по дупето и то без да им мигне окото. Само ти казват обръщай се и хващай бузите.

Ходила съм на 4 различни козметички за кола маска и още на 3 за почистване на лице и никоя не си е позволила да обсъжда клиенти...не и по точи гнусен, клюкарски начин. Отиди в хубав салон, ако си от голям град.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Нормално е! Козметичките махат и космите по дупето и то без да им мигне окото. Само ти казват обръщай се и хващай бузите.

Ходила съм на 4 различни козметички за кола маска и още на 3 за почистване на лице и никоя не си е позволила да обсъжда клиенти...не и по точи гнусен, клюкарски начин. Отиди в хубав салон, ако си от голям град.
    м да
    и аз ходя
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен
    Съвсем нормално е да имаш и там косми.И аз имам и ги махам с кола маска,то си влиза в процедурата по цялостното обезкосмяване на интимните части

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    16+ ?!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Мми нормално е , и аз имам, но много малко , а и аз действам сама с кола маска и ги махам и от кола маската ми оредяха...
    с каква кола маска и как си ги махаш сама аз не мога и ми се налага да ходя н козметик и ми е много неприятно

окосмението ти е нормално. по принцип аз нямам много, точно на това място, но при всяка е различно. не мисля, че трябва да се притесняваш за това.
    относно козметичката: това е ужасно направо, ако трябва плати повече, но си намери нова, където услугите ще са на ниво и ще се действа професионално.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Нормална си, спокойно
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си