.

Виж резултатите на анкетата: Смятате ли, че може да се влюбите в момиче?

Гласували
72. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Аз вече съм влюбена в момиче.

15 20,83%
  • Да, смятам го за възможно.

17 23,61%
  • Може би, незнам...

10 13,89%
  • Не мисля, че това може да стане точно с мен.

21 29,17%
  • Не искам дори и да чувам за това !

9 12,50%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    смятам че всичко е възможно, макар сега да имам здрава връзка с момче. винаги съм знаела че съм би, без значение колко съм го отричала и не съм си признавала. има известна доза срам, но и ограничение от моя страна. да съм била влюбена не се е случвали, но съм имала интимни отношения с момиче, макар че не се е стигало чак до секс. ако някога се влюбя в момиче истински не би ме спряло нищо, а секса си е нормална част от една здрава връзка.

Град
    Wonderland
    супер много искам 'да правя секс' с момиче.мноо ми е възбуждащо
    ама... повечето мацки не ги кефи идеята,или поне не яките путки
    само съм се целувала с някфи...

иначе не,не бих имала връзка с момиче. но бих правила секс с жени всееееки ден
    пп: всъщност ако изглежда като driven star или като TheMostBestest ако тя е на профила,бих имала и връзка хаха
    we're flying high,we're flying right up to the sky

;]

Еми да мога да се влюбя в момиче Доре искам да си намеря приятелка защото момчетата ми писнаха и искам да опитам и с момиче ( не че не съм опитвала) .... CYnkii za всички мацки....
    Naпафкани Кокошki s мигрена ;д;д;дд;д

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Любов между жени (само за жени)

Абсурдно и невъзможно е да се влюбя в жена.
    Не съм имала абсолютно никакъв интимен контакт с жена и нямам намерение.
    И все пак две жени да правят просто секс някак си по бих го приела, това си е експеримент, удоволствие... стига да имат желание. Любовта между жени винаги ме е отвращавала адски много. Говоря да обичаш друга жена като партньор. Иначе и аз обичам най-добрата си приятелка много, но само като приятелка.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Само с камилки <333333333333333333333
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    супер много искам 'да правя секс' с момиче.мноо ми е възбуждащо
    ама... повечето мацки не ги кефи идеята,или поне не яките п****
    само съм се целувала с някфи...

иначе не,не бих имала връзка с момиче. но бих правила секс с жени всееееки ден
    пп: всъщност ако изглежда като driven star или като TheMostBestest ако тя е на профила,бих имала и връзка хаха
    Що не си ми казвала до сега бе?
    Имам много агентки...все на такива попадам деба.

Аз мисля,че съм влюбена в момиче и то в най-добрата ми приятелка...Мисля,че съм би,защото досега бях много влюбена в един невероятен мъж,с който за съжаление нещата не се получиха...Но сега изпитвам много силни чувства към най-добрата ми приятелка и не знам какво да правя...Но по принцип не смятам,че има нещо лошо в това да си влюбен в момиче.Дори мисля,че любовта между жени е много по-истинска отколкото между мъж и жена.Аз лично не мога да се доверя на мъж,но на най-добрата ми приятелка-да!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    До колко далеч би стигнало вашето приятелство с друго момиче? - Приятелсвто? До това да направя всичко за нея...не мисля да хлътвам по приятелки..

Ако сте имали по-интнимни моменти с нея
    или сте правили секс например,
    бихте ли се влюбили една в друга? Смятате ли го за възможно?
    Не мисля,че аз бих се влюбила в жена. Искам мъж в живота си, искам мъж, с когото да мога да имам семейство, да е баща на децата ми , да поправя когато нещо се развали... абе мъжа в къщата. Това жена не може да го замести.

Или, ако двете все още не сте имали по-интимен контакт,
    но изпитвате някакво влечение една към друга,
    бихте ли правили секс?
    Да, бих.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от hahavteen Виж мнението
    В първи клас харесвах едно момиченце вместо момченце и си спомням че даже я сънувах всяка вечер и много исках да я целуна
    Иначе на 17-18 се целувах с най-добрата ми приятелка с която се познаваме от 5-ти клас и никое момиче не ми е толкова близко колкото тя и даже като по-малка си мислех че мога да се влюбя в нея но целувката ме отказа. Просто не изпитвам влечение към момичета. Да, харесвам женското тяло, харесвам красиви момичета но това харесване е по-скоро възхищение а не сексуално привличане. Не мога да си представя да правя секс с жена.. Гнусно ми е някак си
    И аз се чувствам така, ама в момента мисля че изпитвам малко по-силни чувства към едно момиче но не си представям да правя нещо интимно с нея освен може би целувка

Харесвала съм една от най-добрите ми приятелки .. смисъл бях привързана към нея .. и испитвах разни симпатии

Мисля, че не бих правила секс с момиче .. иначе ако съм правила .. мисля, че мога да се влюбя в друга .. да

Не не бихме .. )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си