.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

кфо да напрая

уча в едно и сащо даскало с момичето в което сам влиубен от 5 дена направо като я видя ми спира сарцето. та мисалта ми беше какво да направя реди 1 ден и се разкрих и казах 4е испитвам 4увства кам нея
    чудя се утре да я заговоря и да се опитам да я целуна ли дай те ми савет не ми пука че ще ми шибне някой шамар няма да ми е сефте помощ плс

Повече от фен
    Град
    София

Re: кфо да напрая

Цитирай Първоначално написано от NeOo123
    уча в едно и сащо даскало с момичето в което сам влиубен от 5 дена направо като я видя ми спира сарцето. та мисалта ми беше какво да направя реди 1 ден и се разкрих и казах 4е испитвам 4увства кам нея
    чудя се утре да я заговоря и да се опитам да я целуна ли дай те ми савет не ми пука че ще ми шибне някой шамар няма да ми е сефте помощ плс
    На колко си години?!
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

:)

на 17 тя е на 18 разликата ни е няколко месеца

маи няма да намеря подходящия савет тук

Повече от фен
    Град
    София
    Просто искам да знам на колко си , за да се опитам да те посъветвам нещо

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    5 дена? дева уби ме
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Отиваш до нея и й казваш:"Виж,искам да те питам нещо" и се доближаваш до нея и я целуваш,като я държиш за главата.Ако те отблъсне се отдалечаваш от нея и се държиш към нея както към другите момичета - просто любезно,но без влюбени погледи и докосвания.На другия ден й казваш,че искаш да й кажеш нещо важно.Кажи й:"Виж,аз наистина те харесвах,смятах,че си мило и чувствително момиче,но явно между нас нещата между нас няма да се получат,затова нека поне си останем приятели." Ако направиш това и се държиш уверено,имаш голям шанс,ако момичето те харесва поне малко.Не нахалствай,щото ще изгърмиш напълно.Това е единствения ти шанс.Айде,успех!

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Отиваш до нея и й казваш:"Виж,искам да те питам нещо" и се доближаваш до нея и я целуваш,като я държиш за главата.Ако те отблъсне се отдалечаваш от нея и се държиш към нея както към другите момичета - просто любезно,но без влюбени погледи и докосвания.На другия ден й казваш,че искаш да й кажеш нещо важно.Кажи й:"Виж,аз наистина те харесвах,смятах,че си мило и чувствително момиче,но явно между нас нещата между нас няма да се получат,затова нека поне си останем приятели." Ако направиш това и се държиш уверено,имаш голям шанс,ако момичето те харесва поне малко.Не нахалствай,щото ще изгърмиш напълно.Това е единствения ти шанс.Айде,успех!
    Абе ти добре ли си ..!? Как ще отиде до нея , ще ѝ каже , че иска да я пита нещо и ще я хване за главата ?! Аз ако съм на нейно място ще избягам и няма да искам да го видя повече

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Научи се да пишеш, ако не успееш - гръмни се
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Абе ти добре ли си ..!? Как ще отиде до нея , ще ѝ каже , че иска да я пита нещо и ще я хване за главата ?! Аз ако съм на нейно място ще избягам и няма да искам да го видя повече
    Мълчи,сектор момиче,не ги разбираш ти тея работи.Ходи гушкай плюшките,майна

:)

благодаря за савета ама още се колебая ако има някой др да ми допални самненията ще е добре

Re: :)

благодаря за савета ама още се колебая ако има някой др да ми допални самненията ще е добре

"Димо Момиров им го каза на софиянци в прав текст: Слаби сте, затова търсите оправдание пред феновете у съдиите."

Re: :)

[/quote]

?

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Научно доказъно е 4е 5 дневната лиубов е 1 от наи тешките, сарцето ти се каса сигорно..

Аз мисля, че първо трябва да се научиш да пишеш грамотно и тогава да мислиш за любов ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    след третата правописна грешка,спрях да го чета,а и тва за 5 дена са влюбиш-уникална простотия
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ее,сигурно си диво влУбен в мацката от цели 5 днии.. не знам какво да ти кажа.. и как може.. на 17 си и "право"писа ти е уникален!

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Мълчи,сектор момиче,не ги разбираш ти тея работи.Ходи гушкай плюшките,майна

Супер фен Аватара на Korrnyy
    На 17
    Трагедията е пълна...

Ами какво да направиш седни научи малко граматика. Пу, повечето дето пускате теми за сърцераздирателните ви истории и любовни проблеми сте неграмотни, пък искате да въртите любов..
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Научи се да пишеш, ако не успееш - гръмни се
    ++

Град
    in the reality : )

1. Пише се влЮбен.
    2. Как реши, че си влюбен и как реши, че е точно от 5 дена?
    3. Като си й се разкрил тя какво направи? Ако те е отблъснала или ти се е изсмяла в лицето, най-добре не прави нищо!
    4. Като не ти пука дали ще ти забие шамар, когато я целунеш, защо просто не го направиш, ами пишеш тема тук?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

не мислех че има хора които биха почнали да се заяждат с правописа на някой ! просто мислех да споделя и да чуя някой мнения .а за това че сам влюбен от 5 дена значи че испитвам различни чувства от харесване и симпатия

за 5 дена успя да се влюбиш толкова? Еми толкова ли на 17 не можеш да идеш и да кажеш ми кефил ме, айде да те водя някъде или нещо такова?

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на cookie_master
    МОМИЧЕ!

На нас момчетата ни хрумват всевъзможни глупости когато искаме да спечелим някое момиче, учудващо е!

Но аз ще ти издам една тайна . Жените най-лесно се печелят като първо леко подскажеш за чувствата си и после изведнъж започнеш да се правиш на незаинтересован, или на кратко да не има обръщаш внимание.
    Винаги очаквай неочакваното!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си