- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кфо да напрая
уча в едно и сащо даскало с момичето в което сам влиубен от 5 дена направо като я видя ми спира сарцето. та мисалта ми беше какво да направя реди 1 ден и се разкрих и казах 4е испитвам 4увства кам нея
чудя се утре да я заговоря и да се опитам да я целуна ли дай те ми савет не ми пука че ще ми шибне някой шамар няма да ми е сефте помощ плс![]()
На колко си години?!Първоначално написано от NeOo123
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
на 17 тя е на 18 разликата ни е няколко месеца
маи няма да намеря подходящия савет тук![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто искам да знам на колко си , за да се опитам да те посъветвам нещо![]()
5 дена? дева уби ме![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Отиваш до нея и й казваш:"Виж,искам да те питам нещо" и се доближаваш до нея и я целуваш,като я държиш за главата.Ако те отблъсне се отдалечаваш от нея и се държиш към нея както към другите момичета - просто любезно,но без влюбени погледи и докосвания.На другия ден й казваш,че искаш да й кажеш нещо важно.Кажи й:"Виж,аз наистина те харесвах,смятах,че си мило и чувствително момиче,но явно между нас нещата между нас няма да се получат,затова нека поне си останем приятели." Ако направиш това и се държиш уверено,имаш голям шанс,ако момичето те харесва поне малко.Не нахалствай,щото ще изгърмиш напълно.Това е единствения ти шанс.Айде,успех!Първоначално написано от NeOo123
![]()
Абе ти добре ли си ..!? Как ще отиде до нея , ще ѝ каже , че иска да я пита нещо и ще я хване за главата ?!Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
Аз ако съм на нейно място ще избягам и няма да искам да го видя повече
![]()
![]()
Научи се да пишеш, ако не успееш - гръмни се
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Мълчи,сектор момиче,не ги разбираш ти тея работи.Ходи гушкай плюшките,майнаПървоначално написано от bebkata
![]()
благодаря за савета ама още се колебая ако има някой др да ми допални самненията ще е добре
Първоначално написано от NeOo123
![]()
"Димо Момиров им го каза на софиянци в прав текст: Слаби сте, затова търсите оправдание пред феновете у съдиите."
[/quote]
?
Научно доказъно е 4е 5 дневната лиубов е 1 от наи тешките, сарцето ти се каса сигорно..
Аз мисля, че първо трябва да се научиш да пишеш грамотно и тогава да мислиш за любов ..
след третата правописна грешка,спрях да го чета,а и тва за 5 дена са влюбиш-уникална простотия![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ее,сигурно си диво влУбен в мацката от цели 5 днии.. не знам какво да ти кажа.. и как може.. на 17 си и "право"писа ти е уникален!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами какво да направиш седни научи малко граматика. Пу, повечето дето пускате теми за сърцераздирателните ви истории и любовни проблеми сте неграмотни, пък искате да въртите любов..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
++Първоначално написано от FancyGirl
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1. Пише се влЮбен.Първоначално написано от NeOo123
2. Как реши, че си влюбен и как реши, че е точно от 5 дена?
3. Като си й се разкрил тя какво направи? Ако те е отблъснала или ти се е изсмяла в лицето, най-добре не прави нищо!
4. Като не ти пука дали ще ти забие шамар, когато я целунеш, защо просто не го направиш, ами пишеш тема тук?
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
не мислех че има хора които биха почнали да се заяждат с правописа на някой ! просто мислех да споделя и да чуя някой мнения .а за това че сам влюбен от 5 дена значи че испитвам различни чувства от харесване и симпатия![]()
Първоначално написано от NeOo123
На нас момчетата ни хрумват всевъзможни глупости когато искаме да спечелим някое момиче, учудващо е!![]()
Но аз ще ти издам една тайна. Жените най-лесно се печелят като първо леко подскажеш за чувствата си и после изведнъж започнеш да се правиш на незаинтересован, или на кратко да не има обръщаш внимание.
![]()
Винаги очаквай неочакваното!