- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скарахме се на коледа
честита Коледа на всички![]()
Вчера празника си вървеше супер,хапване ,пиене,веселие,подаръци![]()
![]()
следобяда гаджето ме пита дали иска да излезем и аз казах ок,уговорихме час и място и почнах да се оправям.Приготвих се с голямо вълнение,нямах търпени да се видим,да се порадваме на празника заедно.И като отидох на мястото на срещата и хоп изненада
беше взел и сестра си...изненадах се,защото не очаквах и тя да дойде и се сдухах доста.Очаквах да прекараме няколко часа заедно,да си говорим,да се гушкаме ,а кво нямаше да сме сами
Мене ми стана и тъпо щото не ме предупреди като се уговаряхме...
И все пак отидохме почерпихме се,обаче през цялото време аз не говорих .... беше час мълчание![]()
Като се разделихме и като се прибрах му писах некви смси,солени,че не е тряло да взима сестраси или най-малкото да ми беше казал.и после общо взето се скарахметела от снощи му е изключен.
хем съжалявам,че се получи толко тъпо и то на Коледа,хем му се ядосвам че взимама сестраси без дори да ме пита дали аз искам тя да дойде...
Права ли съм и ако не,къде ми е грешката? Как да постъпя сега и да се извиня?
весели празници
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не мисля,че е трябвало да реагираш толкова пресилено.Ти изобщо попита ли го защо е взел сестра си...ами ако е имало причина?Не че нямаш право да си малко засегната,защото те разбирам..и все пак поговори с него и друг път не се ядосвай тка при положение,че не знаеш какви са причините ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
На колко години сте и от колко време сте заедно?
Това е ключв фактор, който си пропуснала.
Ако ми отговориш - ще мога да ти дам аргументирано мнение.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
спред мен си постъпила детински.Изоб6то не е трябвало да се сърди6,отна4ало нормално да ти стане малко гадно,но опита ли се да се вклу4и6 в разговора да ти е приятно,забавно ???
И на колко сте и от колко време сте заедно ?
+++Първоначално написано от NeverTheSame
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мен е трябвало да те попита, но ти си реагирала малко пресилено. Мисля, че не си заслужава да се карате за подобно нещо.
Мисля,че си попрекалила със студенината и гадните ес-ем-еси.Може да му се е наложило,трябвало е да попиташ защо я е взел.Могла си да говориш и да се забавлявате всички заедно.И защо да не се гушкате пред сестра му?
От друга страна пък и той не е постъпил коректно.Трябвало е да ти каже,да,ама заради т'ва да се скарате баш на Коледа..![]()
Sorry мацканезнам какво да ти кажа
![]()
И аз съм в същото положение...Въпреки, че причината беше друга...
....но резултата е същияскарахме се на коледа
двамата сме на по 18 и сме от 1година и половина заедно.Първоначално написано от valdesbg
наистина просто осъзнавам че реагирах не както трябва,съжалявам за което ма просто не можах да се сдържа![]()
абе и двамата сте виновни..![]()
не знам какво да кажа уш сте "зрели" хора а се карате за глупости,не те е предопредил най-вероятно защото сестра му е била в тежък преиод,но не разбрах какво толкова ти е пречила.извини се не е нужно да знаеш причината за това само може да го убидиш.искала си специалната си коледа насаме с него ,но не си я получила да проблем е ,но ви желая да имате още много възможностти успех
умният човек не казва всичко което знае,не харчи всичко което има
Явно му се е наложило ж полседният момен кажи му 4е го разбирасх и 4е сажеляваш за грешката си прегарни го целуни го и н надяжам се ще ти прости![]()
![]()
късмеТ
Първо се чудя се какви са тези "детски" истории... "shell" - много пресилено си реагирала, че приятеля ти е взел и сестра си с Вас! Според мен е можело да се забавлявате всички заедно в Коледната нощ. Няма защо да се "сдухваш" само защото нещата не са протекли по начина, по който ти си искала!![]()
П.С. - Разговорите и гушкането може да го отложите и за посрещането на нова година, но това според мен не е повод да се карате и да не се забавлявате! В случай, че не ти е приятно с други хора, освен в компанията на приятеля ти - ами по добре се преместете да живеете на самотен остров!!!![]()
Да,момичето може да е било в тежък период,да е било само ,да е нямало планове,да е имало хиляди други причини,но в този конкретен случей ти си била егоистката,защо не го попита ами си мълчала като гъ з и си се цупила,хем си скапала неговото настроение хем твоето,от една страна си права ,че е било не коректно да не те предупреди ,че ще взема сестра си ,но за момент можеше да му влезеш в полужението .
пс:ако ,аз бях момчето и аз нямаше да си включа тела и да се занимавам с детски историйки![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Дам,тъпо е постъпил и аз бих се изнервила.![]()
Брях,брях
На Коледа се случват чудеса, но не винаги такива каквито желаем.
Първоначално написано от NeverTheSame
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много кофти наистина, че е станало точно на хубавия празник. Иначе според мен ти нямаш вина за станалото, разбирам те, искала си да прекараш празника си с него, само двамата, отишла си на срещата със съвсем друга нагласа... и виждаш, че е взел и сестра си, без дори да те предупреди. Но все пак ддз може би не го е паправил нарочно, за да те подразни, предлагам ти да не пребързваш много с нападките с/у него. Може пък да си е осъзнал грешката и да иска да ти се извини.![]()
Според мен ти си на 99% виновна ....
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
На Коледа стават чудеса. Но според мене не е трябвало да го взимаш толкова навътре![]()
![]()
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!