- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинска любов или възможност да бъдеш наранен ?
Любовта е възможност да дадеш на някого да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи ....![]()
и ас мислех 4е никога няма да ме наранят но загубих наи хубавия човек които познавах до сега 2 пъти не го пожелавам на никои по гадно от това да те зарежат 2 пъти нямаПървоначално написано от bibynkichka
Надявам се да не бъда унищожена![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Пълна глупост.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Клишета и пак клишета.
Нараняваме най-много точно хората, които обичаме.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Доста романтично и нереалистино изказване.
Но има нещо вярно в идеята.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
това май е женската гледна точка.
По-скоро гледната точка на момиченцата. Все си мисля, че една жена има реален поглед върху нещата... Ама може и само да си мисля.Първоначално написано от w0sh
Във всички случаи тази фраза е далеч от трезвата мисъл.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Е, аз мъж ли съм, кво съм???Първоначално написано от w0sh
Т`ва са простотиите, на които ви учи Здрач-аВсъщност любов няма.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
клише![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Понякога ни прави щасливи ,по някога ни наранява ...и накрая спираш да вярваш в нея![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Винаги ми е било много странно, когато някой изрови една от тези клиширани фрази и пусне цяла тема за това... Ама те наистина ли си мислят, че са открили топлата вода?![]()
Клише или не, пуснах темата, за да видим какво мислят повечето от вас. Вярно ли е или не![]()
Стига де , празници са .......![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Love is like the wind - you can't see it but you can feel it.![]()
Ей,това не е ли от филма "A walk to remember?" мн яко филмче бтвПървоначално написано от golqmumnik
Иначе любов има,аз вярвам в нея и сърцето ми е широко отворено към това чувство,защото то е нещото,без което не можем да живеемИ това звучи клиширано,но е факт.Без любов се чувстваме самотни и неудовлетворенио и тези,които казват,че не вярват в нея и не съществува се самозалъгват и колкото и да не искат да си признаят се нуждаят да я изпитат поне веднъж в живота си
няма истинско щастие без любов.
Не се опитвайте да описвате любовта с думи. Нема да се получи.
който вярва да си стои самПървоначално написано от bibynkichka
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
кви клишета бе? вие сте цели клишета.. като се замислиш в тва нещо има многооооооо истина. и някъде прочетох жените..ама извинявай тука сме тинейджъри и момичета, така че не ми ги обяснявай тия глупости!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
да те зарежат три пъти?Първоначално написано от NeOo123
никога да не си обичал?
да ти отрежат краката?
да стоиш в болница заради близък?
Мнооого важно, че някой някого зарязал. Все едно сте на по 60 години и има опасност да си умрете сами.
Ако сега не обичате и не ви боли, кога?
Нали за да срещнеш най-правилния човек, трябва да се сблъскаш с няколко неподходящи.
Като започнете да се вживявате и да се самосъжалявате вече... света се свършил.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И понеже сте ТИЙНЕЙДЖЪРИ и МОМИЧЕТА, ти искаш да ми кажеш, че си способна да изпитваш толкова силни чувства, които да заглушат собствения ти инстинкт за самосъхранение и да ти позволят да оставиш на някой да те унищожи?Първоначално написано от kukli4kata001
Ти чуваш ли се сама какви глупости надрънка? Имало било истина. И в учебниците има истина, ама няма кой да ви ги прочете и да ви налее липсващия акъл в главите.
Аз го казах това за жените. И отговорих на поста на w0sh, където пишеше за женската, а не за момичешката гледна точка.Първоначално написано от kukli4kata001
~