.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Неочаквана целувка-приятна изненада или сконфузна ситуация?

Е това е въпрос към всички съформници и съфорумнички

Как бихте реагирали,ако някой ви целуне от изневиделица. Като по този начин иска да изрази чувствата си към вас-демек,че ви харесва? Как ще постъпите ще отблъснете този човек или ще се слеете с него ? Говоря ако сте необвързани,намирате този човек най-малко за симпатичен

Супер фен
    Град
    България
    Зависи от човека. Ако ми е симпатичен, определено няма да го отблъсна!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Много зависи от отношението ми към него. Ако го харесвам, ами няма да му откажа.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Зависи.Ако е някоя голяма сладурана няма как да я отблъсна.Не пропускам всяко ново изкушение.
    Това да се чува

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Много зависи от отношението ми към него. Ако го харесвам, ами няма да му откажа.
    И аз така...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Ако харесвам момичето, ще отвърна. Това е при положение, че не съм обвързан. Ако съм, ще я отблъсна и ще й обясня ситуацията.

Re: Неочаквана целувка-приятна изненада или сконфузна ситуац

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Е това е въпрос към всички съформници и съфорумнички

Как бихте реагирали,ако някой ви целуне от изневиделица. Като по този начин иска да изрази чувствата си към вас-демек,че ви харесва? Как ще постъпите ще отблъснете този човек или ще се слеете с него ? Говоря ако сте необвързани,намирате този човек най-малко за симпатичен
    Ми зависи кой е човека и дали е взаимно превличането,акое може и да му отвърна
    Sleda ot liubovta

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи .. ако и аз изпитвам нещо повече от симпатии към него ще му отвърна .. (говорим ако не съм обвързана)!!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Зависи от човека, ситуацията и така. Ако е готина, що не?

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ако ми е най-добрия приятел.. Ххх.. Доста.. сконфузна ситуация ще се получи.
    Ако е някой готин пич,който харесвам.. Ехее... Дъх няма да му дам да си поеме,освен в случай,че вземе да умира
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ако е някой готин пич,който харесвам.. Ехее... Дъх няма да му дам да си поеме,освен в случай,че вземе да умира
    хехехехех Номер ! Ще умориш момчето бре

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    хехехехех Номер ! Ще умориш момчето бре
    Тъй ,тъй!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Повече от фен Аватара на LDto

+

Град
    Знам ли и аз,майна
    Май владееш вакуумната целувка,а майна?
    Иначе ако просто ме целуне изненадващо и ме стресне най много да я гръмна с Колт 19-ката,щото ше мисля че е агентка от конкуренцията.

Супер фен Аватара на Shia
    По-скоро бих го отдръпнала,ако ми е симпатичен и ние е първа целувка.Внезапността ще ме изплаши и няма да ме очарова и грам.Липса му тактичност при отношението му към мен.
    Предпочитам да се доближи първо до ме,да ме погледне и чак тогава да се опита да ме целуне,като се спре на 2см от устните ми,за да получи отговор дали желая целувката или още не съм готова за нея.

ооо тва и аз го обичам

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Зависи от човека. Ако ми е симпатичен, определено няма да го отблъсна!
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

е ако и аз имам симпатии към него защо да не му отвърна дори ще се зарадвам ако ме целуне и го харесвам защото той ще е направил първата крачка ;]

Въпроса е ако той вече ви се е нахвърлил и ви целува, ако не искате да му отвърнете, как бихте постъпили, ще се дръпнете ли кво, той като ви стиска Поне аз тъй разбирам въпроса

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Зависи от ситуацията... Ако е някой ,към който имам приятелски симпатии след целувката бих си поговоирла за това с него ... Ако пък е някой , който не харесвам особено ще изяде някой друг шамар А ако е някой , по който си падам ще отвърна със страстна целувка каквато само аз си знам

Ами, ако сме достатъчно близки и за мен не е само приятелка, ще е яко. В противен случай - един от онези много неудобни, но необходими разговори за изясняване на отношения.

Град
    ВаРнАаАа
    Ако съм необвързана и момчето е готино, 100% няма да го отблъсна, но пък това, че съм го целунала не значи, че ще тръгна с него.. друг е въпроса, че съм получавала такива целувки из невиделица докато съм била обвързана!

Е ако не я познавам ще се замисля... ако я познавам пак... Не се давам толкова лесно.. и все пак си чакам коледния подарък от една какичка

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Е ако не я познавам ще се замисля... ако я познавам пак... Не се давам толкова лесно.. и все пак си чакам коледния подарък от една какичка
    ай ся ще правя гатанки лесно ли се дава,не се ли дава лесно. Той може да се печели трудно,но пък аз да съм много оправна и да го спечеля за нула време ;д

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ако харесвам момчето много ще се зарадвам

Ако не... Може би ще го отблъсна...
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си