- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неочаквана целувка-приятна изненада или сконфузна ситуация?
Е това е въпрос към всички съформници и съфорумнички![]()
Как бихте реагирали,ако някой ви целуне от изневиделица. Като по този начин иска да изрази чувствата си към вас-демек,че ви харесва? Как ще постъпите ще отблъснете този човек или ще се слеете с него ? Говоря ако сте необвързани,намирате този човек най-малко за симпатичен![]()
Зависи от човека. Ако ми е симпатичен, определено няма да го отблъсна!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Много зависи от отношението ми към него. Ако го харесвам, ами няма да му откажа.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз така...Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Ако харесвам момичето, ще отвърна. Това е при положение, че не съм обвързан. Ако съм, ще я отблъсна и ще й обясня ситуацията.
Ми зависи кой е човека и дали е взаимно превличането,акое може и да му отвърнаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Sleda ot liubovta
Зависи .. ако и аз изпитвам нещо повече от симпатии към него ще му отвърна .. (говорим ако не съм обвързана)!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Зависи от човека, ситуацията и така. Ако е готина, що не?![]()
Ако ми е най-добрия приятел.. Ххх.. Доста.. сконфузна ситуация ще се получи.
Ако е някой готин пич,който харесвам.. Ехее... Дъх няма да му дам да си поеме,освен в случай,че вземе да умира![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
хехехехех Номер !Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
Ще умориш момчето бре
![]()
![]()
![]()
Тъй ,тъй!Първоначално написано от Azgalor
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Май владееш вакуумната целувка,а майна?Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Иначе ако просто ме целуне изненадващо и ме стресне най много да я гръмна с Колт 19-ката,щото ше мисля че е агентка от конкуренцията.![]()
По-скоро бих го отдръпнала,ако ми е симпатичен и ние е първа целувка.Внезапността ще ме изплаши и няма да ме очарова и грам.Липса му тактичност при отношението му към мен.
Предпочитам да се доближи първо до ме,да ме погледне и чак тогава да се опита да ме целуне,като се спре на 2см от устните ми,за да получи отговор дали желая целувката или още не съм готова за нея.
ооо тва и аз го обичамПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Първоначално написано от ANTIHUMAN
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
е ако и аз имам симпатии към него защо да не му отвърнадори ще се зарадвам ако ме целуне и го харесвам защото той ще е направил първата крачка ;]
Въпроса е ако той вече ви се е нахвърлил и ви целува, ако не искате да му отвърнете, как бихте постъпили, ще се дръпнете ли кво, той като ви стискаПоне аз тъй разбирам въпроса
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Зависи от ситуацията... Ако е някой ,към който имам приятелски симпатии след целувката бих си поговоирла за това с него ... Ако пък е някой , който не харесвам особено ще изяде някой друг шамарА ако е някой , по който си падам ще отвърна със страстна целувка каквато само аз си знам
![]()
Ами, ако сме достатъчно близки и за мен не е само приятелка, ще е яко. В противен случай - един от онези много неудобни, но необходими разговори за изясняване на отношения.
Ако съм необвързана и момчето е готино, 100% няма да го отблъсна, но пък това, че съм го целунала не значи, че ще тръгна с него.. друг е въпроса, че съм получавала такива целувки из невиделица докато съм била обвързана!![]()
Е ако не я познавам ще се замисля... ако я познавам пак...Не се давам толкова лесно.. и все пак си чакам коледния подарък от една какичка
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
ай ся ще правя гатанкиПървоначално написано от daehuu
лесно ли се дава,не се ли дава лесно. Той може да се печели трудно,но пък аз да съм много оправна и да го спечеля за нула време ;д
Ако харесвам момчето много ще се зарадвам![]()
Ако не... Може би ще го отблъсна...![]()
Трагедията е пълна...