- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неочаквана целувка-приятна изненада или сконфузна ситуация?
Неочаквана целувкаАко е от човек, от който се надяваш да я получиш е страхотно
нооо ако е от човек, който
меко казано ти е неприятен е ужасно. Примерно на мен ми се е случвало с едно момче, което по никакъв начин не харесвах и той ми се нахвърли, изобщо не беше приятно
![]()
дори да е некой дърт бездомник, не ми пречи
GTA Stunting
Ако е от Emsss няма ядове....Първоначално написано от Emsss
![]()
Ами ако е от човек, който ми допада... няма да я отблъсна :]]
It's too late...
ак0 ме кефи няма да го отблъсна.. на мен ми се е случвало, но отблъснах м0мчето защ0то си имах приятел.. тръгнахх си все едн0 нищ0 не е станал0 сега не г0воря с м0мчето което ме целуна .. отбягвам г0 .. знам ли м0же да се п0втори ..![]()
Хах като се видях с гаджето си за 1ви път супер много се харесахме още от началото. Вечерта той ме целуна и, въпреки че не го бях виждала досега не го отблъснах. Ако съм необвързана и наресвам даденото момче не бих го отблъснала. Имах даже 1 случей, в който момчето ме попита "може ли да те целуна?"...при което направо се шашнах. Аз съм огнена зодия и обичам всичко да е спонтанно и страстно..един подобен въпрос само проваля нещата.
Първоначално написано от ANTIHUMAN
Ако е някой готин няма да се съпротивлявам.:P
Ако е красиво момиче и поне бих искал да спя с нея няма се съпротивлявам![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
е зависи кой е човека.. :Д ако е някой който не ме кефи ще се отдръпна ест.. но ако е някой сладур.. ехехехехе.. x DD ще се слеем и още как![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
![]()
няма да посмее някои щото![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Ако човека ме привлича, бих му обвърнала дори и да съм обвързана. Все пак ако той тръгне да ме целува, ще има инфо за това, че съм обвързана и ако за него е просто флирт бих го направила. Но ако усещам, че за него това не е само флирт няма да му обвърна, за да не му давам надежди и в последствие да остане наранен.![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Ако съм необвързана а той е симпатяга и покаже чувствата си- ще отвърна![]()
Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕВАЛАРКА
![]()
![]()
![]()
Аз бих се отдръпнал от бившата и от най-добрата си приятелка... едва ли от някоя друга (освен може би ако е метър и педесе и тежи 130-40 килца)
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Зависи,ако човекът ми харесва,ще отвърна на целувката.Ако не ми-отдръпвам се.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Темата е за раздел ЛЮБОВ !!!
Иначе,ако го харесвам ще отвърна,а ако не ще му забия шамар![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
хаха на мен ми се случи един напълно не позната в дискотека да налита да ме целува и нито го гледах сладък ли е какъв е и изяде един здрав шамарПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
после малко му се смяха ,но мисля ,че си го заслужи
![]()
по принцип не обичам такива.А ако е момче с което излизаме примерно и го харесва и да ме целуне предполагам ,че му отвърна
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от Princessani
ще го имам в предвид
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Имай гоПървоначално написано от ChalgaBoy
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
зависи кой ме целував повечето случаи сигурно бих се дръпнал.