.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Тема: Защо? О . О

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    горе

Значи ти в скайп не си себе си .. а си като повечето "клавиатурни нинджи" (не го приемай лично)
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Значи ти в скайп не си себе си .. а си като повечето "клавиатурни нинджи" (не го приемай лично)
    клавиатурни ниджи

май да

Re: Защо? О . О

Защо когато си пишем по скайп с него ми е толкова лесно да казвам какво мисля и какво правя, да споделям с него..
    А в даскало гледам да не се засичаме или ако се засичаме дори не се поздравяваме.. смисъл поглеждаме се, усмихваме се един на друг, но не се поздравяваме.

Как да преодолея това нещо ; аз ли тряя да го поздравя първа или той мен?

вие сте страхливци

научи се да общуваш
    hating you makes me all warm inside : )

ще ти отговоря на въпроса - защото в скайп нямаш пряк визуален контакт с него, а си пишеш все едно с компютъра, затова. Съвет - научи се да си такава и извън скайп.

Скайп - dark_elf2

май да
    Не трябва да е така.. Стегни се и да не ти пука Опитай се да бъдеш такава навън, каквато си в скайп.. Успех!
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

И при мен е така - по лесно изразявам чувствата си когато не е лично ... но , да , трябва да се общува без скайп.Заговори го,малко по малко той ще разбере че искаш да сте приятели не само пред монитора
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Явно си срамежлива,отпусни се .. Няма от какво да се срамуваш.Завържи разговор с момчето,той няма да те изяде По коридорите намали крачката,поздрави го хвърли му един секси-невинен поглед и ще видиш ,че след има няма 1 2 седмици ще идва до твоята класна стая и ще флиртува с теб ,естествено поддържай връзка с него в Скайп... Някой ден го попитай дали му се ходи на кафе,разходка и ще видиш.. фатката му е да се ОТПУСНЕШ ии да не се притесняваш,просто няма за какво иначе сама си тъпчеш по райграса
    Summer (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си