- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо? О . О
Защо когато си пишем по скайп с него ми е толкова лесно да казвам какво мисля и какво правя, да споделям с него..
А в даскало гледам да не се засичаме или ако се засичаме дори не се поздравяваме.. смисъл поглеждаме се, усмихваме се един на друг, но не се поздравяваме.
![]()
Как да преодолея това нещо ; аз ли тряя да го поздравя първа или той мен?
И двамата..
Оф, хора, научете се да общувате.. стига с тоя скайп !
няма зна4ение ти или тои просто като го види6 може да го поздрави6 и заговори6.Стига с тоя скаип,това само разваля не6тата.
Скайп е средство за комуникация между познати, които по една или друга причина нямат възможност да общуват лице в лице.
Не е средство за свалки, нито за любов.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ем както си мноо нахакана в скайп бъди такава и навънка бахти тоя няя те изде
![]()
If I played you like a toy?
не съм нахаканаПървоначално написано от buuu
просто му казвам какво мисля, имаме общи теми за разговор и т.н ама като го видя (примерно в лавката веднага се изнасям хД, или по коридорите той ако е с/у мен аз правя кръгом и се скривам някъде и чакам той да мине
) и ми е някакво странно и просто не знам защо не мога да го заговоря
![]()
+1Първоначално написано от Linns
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Ето ти кратък но много полезен отговорПървоначално написано от LadyDi
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
на колко сиПървоначално написано от TheOnee
виж няма нищо страшо ако се срещнете и се поздравите като напълно норламни хора и приятели ... сигорно си срамежлива или ти е неудобно нз но що не пробваш ? виждаш го и 'здр -здрасти -как си-добре съм-ела да запалим 1 фас навънка -или къв час имаш в коя стая -вчера добре си полафихме много се смях (прииииииимерно) аиде след училище да се приберем заедно
много трудно.. кфо те спира? да не ти пука
пък така ще му покажиш че не ти е безразличен и че не му обръщаш внимание само в скайпа
бтв харесваш ли го
?
If I played you like a toy?
мда, като за начало може би едно Здравей ще свърши работа ама ме с рамПървоначално написано от buuu
и да харесвам го
![]()
скайпът е най-шибаното нещо..личен опит. ;/ оппитай се да се сближите. като се видите,спри,питай го как е и т.н.![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Хващаш го някой ден в коридора, кажваш му "Здрасти", после питаш "Как си?", след това "Какъв час имаш?", после "Еми добре айде ще се видим другото междучасие".
След часа - "Хей, как мина по математика?""Ааа браво, еми айде ще си пишем по скайп довечера
, чао чао
"
И така всеки ден по малко ще стане работата![]()
Трагедията е пълна...
Според мен проблемът ти е, че си срамежлива. Тря се преодолее тва нещо. Просто започни всеки път, когато искаш да направиш нещо, но те е срам да си казваш на ум "Аре бе...майната му..правя го..кво толкова"Аз така действам, когато не ми стиска да направя нещо. Резултатите са различни винаги
![]()
Ако бях на твое място щях като го видя да му кажа примерно "Охоо кво стаа е" и от там вече почвате някоя тема. Бъзикай го за нещо, което сте си писали и т.н.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Благодаря.
Но ако не отговоритогава какво правим?
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
Мдааа.... на същото мнение съмПървоначално написано от giveupbitch
![]()
Иначе по темата - не го подминавай като пътен знак, а поне едно "Здравей" му кажи като го видиш. Питай го как е, кво прави - ей такива неща... Няма нищо срамно. А пък и може и той да те харесва, но като вижда, че се правиш на 2 и половина на живо да си мисли, че само го баламосваш... Най-добре се пресрами и го заговори![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от LikeAstar
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
Ако не отговори значи е тъпак. Спри да се занимаваш с него. Как може по скайп да ти се прави на дружелюбен, а в реалността да се прави, че не те познава.Първоначално написано от LikeAstar
Въпреки, че според мен ще ти отговориНали се усмихва
![]()
Споко бее![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Да.
Даноданоданодано!!
пп:Имам още 1 въпрос:
Да му пиша ли първа, или да изчакам той първо да ми пише![]()
Щом го харесваш, пиши му. Няма смисъл да се правиш на недостъпна. Момчетата попринцип сме по срамежливи, така че, ако ти не направиш крачката, може и той нищо да не направи и да се изпуснете. Всичко си зависи и от момчето де.Първоначално написано от TheOnee
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!
И той ли е така ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ти го поздрави и ще видиш след време,как той сам ще се сеща![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
и той ли като те види се обръща кръгом? просто си ви представям. егати гледката![]()
я, не се излагай!!! поздрави го!!! от кво те е срам?! за смахната ли искаш да те има?като го видела, се обръщала, скривала се и чакала да мине..
лелелеле, съвземи се, бе момиче.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз също имах подобен проблем с едно момиче , но го преодолях като спрях да и пиша. Така вече нямам оправдание защо не я поздравявам .
![]()