- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е?
Възможно ли е човек да не обича вече някого,след като го е наранил ужасно много пъти,но въпреки това отново да страда след като отново го е излъгал и предал?
Наистина, я повтори???
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Започваме да гадаеме , ами виш за ... наранил те е преди , спряла си да го обичаш ... зависи какво е направил .... но възможно е !Първоначално написано от bogzfaggot
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Доколкото разбрах си имал/а гадже,което те е наранило много пъти и вече не го обичаш.Обаче той/тя те е наранил/а отново и ти пак си страдал/а.Ми явно е възможно...
Добре ще повторя
Значи едно момче ме нарани адски много и ме скъса за пореден път преди 2 месеца.Преди дже седмици дойде да ми обяснява както винаги,че много съжалявал,че бил осъзнал,че ме обича и такива глупости.Аз бях категорична,но думите му ме трогнаха и наистина се обърках и така си писахме някакво време,обаче той се беше запознал с някакво друго момиче вече и си бяха много близки и все ми обясняваше,че нямало нищо между тях и т.н.,а си личеше,че не е така защото си пишеха някакви любовни неща,но както и да е,тож през цялото време ми говореше,че ме обича,че не знам си какво си,но го било срам от това,което е напрачил и не можел да тръгне с мен,и аз го оставих и на другия ден той вече беше официялно влюбен в това момиче.
Това за мен беше истинско лицемерие и предателство
ОфициАлно влюбен? Брей, какви неща са измислили хората...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Имах впредвид,че вече съвсем явно си показваха чувствата,не само с намециПървоначално написано от Wrathchild
Ами, ще ти е за урок да не гледаш само думите.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Така е (:Първоначално написано от Wrathchild
Не се занимавай повече с него... Само те мота за резервен вариант.
Трагедията е пълна...
заебавай го и тва е,разбрала си,че е несериозен,остави гоПървоначално написано от bogzfaggot
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Единственото невъзможно нещо е да влезнеш там от където си излезнал![]()
Значи по тази логика всичко друго е възможно.
Не искаш да видиш видео доказателство подкрепящо че е възможно.Първоначално написано от hooliganka89
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House