- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко дебело се обличате в този студ?
Само по парфюм, майна![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
дънки, маратонки, блуза или пОловер или суичАр зависи от студа, яке, и шапка ако е зверски студ, по принцип винаги си нося шапка в вътрешния джоб.
боди,тениска или блуза и яке, в повечето случаи шапка ама лятна некваии ръкавици ако е много студено
Another day,another drama
боди+тънка блузка+горнище+яке+ръкавич и+шапка или качулка=най-честото ми облекло в тва време![]()
!!!Първоначално написано от ClockworkOrange
Яке, суичър и тениска. Като съм на закрито махам суичъра и оставам по тениска винаги. И винаги се намира някаква кокошка да ми писка, че и ставало студено като ме гледа. Е започват да ми лазят по нервите вече...
Потник и боксерки![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Кецове, панталон/дънки, блуза/тениска и суичър отгоре. + тънкото ми 'зимно' якенце. ;д
What you give is what you get!
Аз шала винаги като излизам го слагам на носа и ми се виждат само очите - отгоре съм с шапка+качулка и така никой не може да ме познае.Дори и в по-меко време така ходя и дишам през шала да пази и от вирусите![]()
Дънки/панталон,ламските ми чорапи,клин/чорапогащник,боди понякога или потник,блуза/суичър,зимното ми яке,шал понякога,ръкавици също понякога
луди ли сте, от тая зима нося от време на време некво шалче, понеже всичките якета са ми до врата, и ми е екстра.
Все едно да кажеш, че мъж, който си бръсне брадата и подмишницата, е педалче или който носи ръкавици," не е гей, само гълта"
тениска, суичър/пуловер, яке и шал. ако е много студено - тънка блуза вместо тениска.
зависи колко е студено
ако е "кучешки" студ и съм първа смяна се обличам доста дебело.
Coco Chanel <3
Доста си се навличам аз. Добре,че съм слабичка и не ми личи много![]()
Ботички, тънки къси чорапи, дънки, блуза, въшкарника (едно яке 'дето си го нося от бая време вече, ама много си го тача)/дългото палто (ама само в изключително студени дни или когато се обличам официално), шал много рядко ако нещо ми прищрака, ръкавиците също много рядко, защото ги забравям. Бодита и чорапогащници не нося.
дънки
боти
боди понякога
блуза или тувика
палто или яке![]()
шапка
Боди,тениска,суичер/блуза и яке/дебел суичер![]()
Fuck me I'm famous!
Fluffy*
Nikii Ilieww <33
аз съм си малоумна леко, не нося чорапогащници под панталон и тем подобни, нирто боди (отврат), шапка и шал нямам, с пола съм много често и под палтото с къс ръкав, всички ссамо ме питат дали не ми е студено , даже една даскалка почна да ми обяснява как щели да ми изстинат яйчниците,ама на мен наистина не ми е студено, сиг защото съм с гореща кръв хахх
![]()
Днес пак се бях навлякла с всичко което имам и пак умрях от студ като излизах. А като гледам някои хора колко малко са облечени не знам как издържат
аз по принцип не се обличам много дебело
However, рядко ми е студено
абе ного гадно се чувствам с 20 ката дрехи по себе си..най-нормално- пуловерче/суичар+яке..пола или дънки и най-често кецове,стига да не вали.слагам една шапка и тва е
аз пуловери не съм носила от 2-3 години
не мога да се обличам така .. не ходя мн облечена
но и така не ми е студено![]()
а така! ходи съблеченаПървоначално написано от miminia
да има за окото че да с еразтъркаме ние дето ни е студено че да се стоплим
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш