- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко дебело се обличате в този студ?
разбира се! куро те държи под едното окоПървоначално написано от miminia
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
че той двуок ли е ?!Първоначално написано от kypo
![]()
![]()
АХАХ, същия зимор си като мен!Първоначално написано от Jeni17
![]()
На мен постоянно ми е студено, а лятото пък само ми е горещо.. Угода нямам.
По темата - боди дълъг ръкав, и отгоре някакво пуловерче. Много обичам плетено. Пък и както са модерни, цена нямат.
Някво тънко чорапогащниче и по-дебели дънки.
Слагам там 1-2 чифта чорапи, в зависимост от времето (и все пак винаги краката ми са мокри ;/) и ботушите и ареее.
;D
Шалове и шапки доста рядко, но ръкавици - always. Ръцете ми бързо изтиват..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не е, но е джентълменЧ като те види как ходиш в тоя студ съблечена и става да те поздравиПървоначално написано от miminia
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
боди с дълъг ръкав
пуловерче
и яке
ръкавици - винаги
шал-понякога
а шапки не нося а ако е чак такъв студ мятам качулката и готово![]()
Трупам каквото мога. Не ме радва "от студ умри, гъзар бъди".![]()
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
Днес бях в София и умрях от студ.Бях се увила колкото мога с дрехи,три фанели,огромен кожух,клин,боди,всичко...едв а виждах от шала върху носа ми. Много от хората там бяха навлечени като мен. Не ме беше срам поне,защото не бях само аз така опакована, но вятърът там беше просто ужасен! Кога вече ще свърши тази зима, писна ми да съм като в скафандър![]()
^Точно пък днес,не беше толкова студено..
Аз си обличам тениска отгоре някакъв тънък суичър (с качулка) и яке (без качулка). Предпочитам качулката да си я изкарам отвънка от якето и излгежда супер яко и ми е добре.![]()
Ужасно съм зиморничава.
Като температурите бяха -10С, -15С почти не съм си подавала носа от нас освен до магазина, а за там се пакетирах....
Сега на -3С ми се струва много топло.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз се обличам с дънки(без клин отдолу.. без нищо);къс ръкав;суичър и яке.. Това е...![]()
Не ми трябва повече-- шапки;шалове и ръкавици не използвам.
В някои междучасия когато ме мързи да си взема суичера излизам по къс ръкав и навън без да ми прави впечатление...
Аее аз съм отделен случай...
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ем..нормално дебело..мразя да се навличамм..попринцип блузка,униформа и дънки тва е..
И аз съм така не ми понасят много дрехиВ повечето случаи ходя с потник и яке отгоре .. много рядко обличам суичър
![]()
наистина е много студено.за краткия ми 16 годишен живот не съм се обличала толкова дебело от времето когато мама ме обличаше с милион неща![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?