.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Разделихме се

Снощи се разделихме и ми е много тежко. Не успях да спя... в главата ми се въртяха само стари спомени. Всичко ми мина на лента пред очите и не спирах да плача. Знам, че се борих достатъчно и дадох всичко от себе си, но просто така е писано. Не трябва вече да сме заедно. И двамата знаем, че няма тръпка, че не сме щастливи един с друг. 1 година връзка. Беше супер, но свърши. Само че защо пак чувствам, че светът е свършил? Знам, че така е най-добре, но все едно някой е взел част от мен, която така ще ми липсва. Всичко ще ми липсва. Караниците, после сдобряванията. Обичах го, той мен също, но и двамата допуснахме грешки и загубихме доверие в себе си. Предния път, когато се разделихме аз исках да се боря... и най-накрая се събрахме, но не беше същото. Затова се разделихме. По-добре така. Но искам да събера сили да не го търся... защото знам, че сега ме очаква страшна борба със самата мен и онова колбливо чувство, което ме кара да го видя. Той не иска. Иска да се забравим и чак тогава да се потърсим. Разбирам го... няма смисъл да връщаме лентата назад, като се виждаме, за да разпалваме старата искра. И двамата се променихме. Пътищата ни се разделиха отдавна.
    Само ме е страх от самотата и от неговата липса. Знам как ще се чувствам седмици наред и как ще се събуждам и ще знам, че всичко е свършило. Толкова много ще ми липсва и ще ми е празно, а тази празнота никой не може да заъплни поне засега. Помогнете ми да събера тези сили да гледам само напред... и да не го търся този път.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

щом знаеш ,че всичко е свършило и нямате първоначалната искра защо тъгуваш като знаеш ,че и да се съберете пак ще се разделите по-добре си намери някои друг с които ще имате тази искра и тя ще се развива и усилва .мисли за това как ще срещнеш твоят "принц на бял кон" и ще бъдете вечно щастливи и ще се утешиш.Нормално е да го понасяш така при дълги връзки позабрави мъката и си припомни какво може да ти се случи и с кого този въпросен човек ще те търси какти и ти.
    умният човек не казва всичко което знае,не харчи всичко което има

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    нормално е да ти липсва ,била си много време с него,нагодила си си на4ина на живот по един на4ин.Но предполагам след време 6те свикне6,особено след като знаи6 4е няма смисъл и 4е няма да се полу4и

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Гледай сега.

Ние тук можем САМО съвети да даваме. От всичко казано/написано/недоизказано - ти решаваш кое да послушаш и кое не. И съответно да извършиш някакво действие.

Моят принос в торбата с мненията е следния:

До тук всичко е окей. Т.е. осъзнала си доста неща, ии ще ти е много по лесно да го преодолееш отколкото си мислиш. Сега остава само още едно нещо да направиш - да го свалиш от пиедестала, на който е седял досега. Каквото и да е ставало досега, колкото и да сте се обичали както сама каза - дошъл е краят. И от тук следва че не заслужава това внимание и статус, които е имал по време на връзката ви. И така. Наложи си да мислиш за него като познат/приятел и нещата ще са окей.

Наистина, няма да е много лесно. Но пък иначе ще се получи едно идеализиране и обожествяване на неговия образ и кашата става пълна.

Успех!

Ако искаш нещо да ме питаш - ЛС

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Hilary_
    Най - важното си го осъзнала а именно, че така е по - добре .. от натам просто недей да спираш да си го повтаряш .. успех ти желая!! (мечки)

Цитирай Първоначално написано от kolio94
    щом знаеш ,че всичко е свършило и нямате първоначалната искра защо тъгуваш
    Ами то е много лесно да ти кажат защо тъгуваш или ю
    "ооо не си заслужава забрави го",обаче повярвайте ми не е толкова лесно отвътре,само човек,минал през това може да разбере.
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Осъзнала си всичко,разбрала си - че дори и да се съберете отново ще се разделите..Ти сама каза "дошъл е края" и че тази "искра" не е както преди..
    Опитай се да го забравиш = знам на думи е лесно,но да го направиш е доста трудно..Няма какво да правиш.."Такива моменти винаги се изживят бурно,но трябва да се изживеят" = това е всякаш някакво правило на природата.."Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си."..

Ще ти е малко или много трудно да го забравиш..Излез с приятели,намери си някакво хоби..И най-важното = гледай само напред и никога назад..Един ден ще срещнеш правилния човек..Живей си живота,все пак е един..За нищо не си струва да плачеш и страдаш..Това няма да промени нищо - така че,живей си живота..И повярвай ми - някой ден,дори когато и не очакваш - ще намериш "принца на белия кон"
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

със сигорност ще ти е много трудно..според мен ако си останете поне приятели и се виждате от време на време ще ти е по-леко,макар че ще си спомняш за всички онези моменти и ще искаш отново да е твой..

Цитирай Първоначално написано от Alli
    Цитирай Първоначално написано от kolio94
    щом знаеш ,че всичко е свършило и нямате първоначалната искра защо тъгуваш
    Ами то е много лесно да ти кажат защо тъгуваш или ю
    "ооо не си заслужава забрави го",обаче повярвайте ми не е толкова лесно отвътре,само човек,минал през това може да разбере.
    припомни какво може да ти се случи и с кого този въпросен човек ще те търси какти и ти.за това се чете всичко усмисля се и тогава се пита. не си го прочела цялото защото не си в настроение най-вероятно ,да може да не е лесно,но може да се улесниш ,според мен не е важно как ще го преживееш а с кого ! успех

прочетох го цялото,не е нужно да го приемаш толкова лично,просто много хора дават съвети без да знаят за какво става дума и аз се радзелих с приятеля ми,с когото бяхме година и половина заедно и знам,че не е лесно и много по-добре е да те разберат и подкрепят,отколкото само да ти натякват забрави го
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Попитаи го дали иска да ди останите приятели или ако смяташ 4е това мойе да ти навреди недей

Цитирай Първоначално написано от Alli
    прочетох го цялото,не е нужно да го приемаш толкова лично,просто много хора дават съвети без да знаят за какво става дума и аз се радзелих с приятеля ми,с когото бяхме година и половина заедно и знам,че не е лесно и много по-добре е да те разберат и подкрепят,отколкото само да ти натякват забрави го
    не го приемам лично даже се радвам ,че някои може да ми направи забелешка за нещо различно от правописа.аз се опитам да и дам надежда или да я подкрепя ,по добре да се подкрепяме отколкото всеки да лае по другия .

"mechtaq_za_teb" - Напълно нормално е да се чувстваш така! Изпитвала си силни чувства към приятеля си, но както ти сама каза си осъзнала, че вече нямате бъдеще заедно, а дори когато сте заедно нещата не са същите, като преди! Напълно познато ми е това чувство.

Ще се опитам да ти дам няколко съвета, които се надявам да ти помогнат. Хубаво е постепенно да спреш да мислиш за този човек, но това не е така лесно. Ще ти става по-лесно с течение на времето, а и както каза "aloveyou" - е добре да излизаш с приятели, започни да вършиш нещо което ти харесва и от което няма да ти остава много свободно време, през което "отново и отново" да ги премисляш нещата! Няма смисъл от това - повярвай ми!!! Продължавай смело само напред и не се рови в миналото... Един ден ще се появи точния човек за теб! Аз силно вярмам в това...

Най-важното е,че си осъзнала всичко...Не стой пред компа много ..излизай и се забавлявай с приятели така по-бързо ще го забравиш ! Успех ! \/

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Гадното е ,че в повечето връзки осъзнаваме какво губим ,чак когато го загубим,жалкото е ,че сте се разделили на Коледа...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    нормално е да ти липсва ,била си много време с него,нагодила си си на4ина на живот по един на4ин.Но предполагам след време 6те свикне6,особено след като знаи6 4е няма смисъл и 4е няма да се полу4и
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на azida
    намери с нещо, с което да се разсеяш - ново занимание и обърни просто нова страница - живота продължава

ще намериш някой по-добър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си