- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта :)
ЗдравейтеПисна ми да чета теми от сорта "той ме остави,как да си го върна" , "той ме заряза,ще се самоубия", "любовта не съществува"..бля бля
Аз исках да споделя с вас за моята гоооляма любов.Той е най-хубавото нещо в живота ми. Запознахме се на 15.10.2006 в един сайт за запознанства,писахме си две седмици ден и нощ,по 24 часа,но като приятели..нищо повече,споделяхме си за болките в любовта,разочарованията..а е едва ли има нещо,за което да не сме си говорили. Той тъкмо беше приключил една връзка с момиче,което обичаше,а аз бях приключила връзка с момче,което мога да кажа,че обичах и двамата бяхме наранени и намерихме "сродна душа" един в друг така да се каже.. на 01.11.2006 се видяхме иии веднага се получи м/у нас. От тогава сме заедно вече 3 години и почти 2 месеца..Да,много трудности,болки и разочарования сме преживели,няма да кажа,че всичко ни е розово,но ВИНАГИ бяхме заедно,заедно се справяхме с всичко. ... Много съм щастлива и се радвам,че той е моето момче! Знам,че винаги ще бъдем заедно и това ме прави най-щастливото момиче на света!![]()
![]()
Честито. Да ни поканите на сватба.
Знам да играя право хоро, Бяла роза, Еленино, Дайчово и Дунавско.
Справям се добре и с ръченица![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Колко хубавоооДано още дълго време сте заедно
![]()
Трагедията е пълна...
Това е много хубаво! Продължавайте да сте все така заедно и да се обичате!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ето ми компания за правото хоро.Първоначално написано от LadyDi
Хубаво е да видиш някоя щастлива двойка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еми честито! Такива неща да се чуват по често...
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Радвам се за васНаистина!
Но в живота нищо не е сигурно и не можеш да знаеш с кой колко време ще си, само това исках да уточня![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
радвам се за вас,пожелавам ви още толкова време да сте заедно![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бъдете щастливи и честити
А да, на сватбата да ни поканите![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Обичайте се,хора!Браво!![]()
наистина много се радвам за васИ ви пожелавам о6те много да се оби4ате и да бъдете 6тастливи
![]()
Лювоб, любов да има![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Ето на кой ще се връчи тортата за танца!Първоначално написано от LadyDi
![]()
За авторката: Поздравления, че си намерила точния човек за теб, 'шот ми писна да чета тъпи теми в сайт-а относно любов и т.н. Най-после нещо смислено.
Поздрави.![]()
еми радвам се за вас![]()
само да добавя-на мен в любовта ако вси4ко ми е наред друга 4аст от живота ми се скапва тотално и не мога да кажа от кое боли пове4е така 4е ми е все тая г/д![]()
I can't stop myself from loving you <3