- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той свършва,а аз....
С приятеля ми сме заедно повече от година.В седмицата правим секс по 3-4-5 пъти ...А той продължава да свършва адски бързо.Свършва за 3-4 минути първия път.Ако случайно се стигне до втори път,той е по-продължителен,но това рядко се случва.А той дори беше останал с впечатлението,че свършвам всеки път,което естествено му изясних че не е точно така.Проблема е,че аз така само оставам раздразнена и вече нямам почти никакво желание за секс,а го правя само заради него...Не знам на какво се дължи това бързо свършване при положение,че вече сме доста време заедно,а и правим секс редовно?
Ами сигурно е доста възбуден..Не знам![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И той уж това каза.Ама аз кво да си обуя килоти и да спра да правя квото ми харесва ли...А и като се има предвид,че не е на 16-17 и има доста опит ...Първоначално написано от aloveyou
То си е и до ген.
Просто някои винаги свършват бавно, някои пък супер бавно, колкото и опит да има човек накрая си стига възможностите.
Пробвайте кондоми за забавяне,
спрейчета,
гелчета за забавяне,
да го лъсне 1-2 часа преди да го правите,
сменете позите(!) [когато мъжа е отдолу свършва по-бавно по принцип],
разменете си ролите (активния да стане пасивен и обратното),
пробвайте да слушате музика или да е пуснат телевизора - да се разсейва един вид
нека първо хубаво те възбуди с целувки, лизане и тогава поченете поне ти да свършиш по-бързо, ако е възможно.
в момента това се сещам, пробвайте всички варианти, нищо не губиш само можеш да спечелиш.
Също може би е малко егоист.. смисъл не се съобразява по време на акта кое и как да прави за да ти е приятно, а мисли и се съседоточава само вътху себе си и свършва бързо. И аз съм забелязъл, че като мисля за писаната по време на акта кое да правя и как да го направя и как се чувдтва в момента се разсейвам от себе си и издържам достатъчно за да свърши тя 1-2 пъти, а като се съсредоточа и мисля само за себе си аз свършвам бързо, а тя я да, я не.
Така, че поговерете си и му направи забележчица да мисли и за теб, ако горните неща не помогнат.
Друг вариант е докато го правите да го извади от теб да спре за няколко секунди да те по целува по цялото тяло, или между крачетата или пък да те пипа с ръка там и да те целува, така хем на него да му се забави свършването, хем теб не те прекъсва и продължава да те приближава до кулминацията и после да продължите с акта.
Това се сещам в момента, малко повече писах и се обяснявах, ама дано съм помогнал![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Това, че е бил доста възбуден, и че ти си добра и го изцеждаш бързо - са съвсем логични неща, които всеки може да се сети сам и които са нормални.
Това не е решение на проблема.
За всеки могат да се кажат тези думи, нали всички мъже свършват, нищо по-различно не прави той, те да не би да са по-невъзбудени по време на свършването
Така, че за мен това не е оправдание.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми на някой мъже им е вродено да свършат бързо,най-вече ,ако има добро въображение ,за преставата му за секс.И трябва да е баси идиота,за да не забележи ,че на теб ,не ти е добре така и че вълще не свършваш.А другата причина е че мисли само за себе си и му е през уная му работа за теб.И съм 90 % сигурна,че той това го знае ,че ти не си свършила.Просто имам достатачно опит с мъжкото мислени.Кажи му дерекно и ясно какво ти е мнението и ако е толкова прост и не се промени ... Значи ,че не те заслужава.Първоначално написано от galenata
Sleda ot liubovta
А къде е проблема да те задоволи орално или с пръстчета преди/след акта? Може и да те доведе до състояние в което от всеки следващ допир ще свършиш и чак тогава да проникне в теб. Тогава тези 3-4 минути ще са достатъчни. И защо когато усетиш че ще свърши не смениш позата/ не намалиш темпото/ не приложиш някоя техника за забавяне на еякулацията? Варянти много. Поговори с него, изясни му как се чувстваш и че искаш да поекспериментираш защото се чувстваш неудовлетворена и заради това все по-малко желаеш да правиш секс. След като толкова време сте заедно едва ли му е все едно какво изпитваш. Може би просто не е наясно колко сериозни са нещата или не знае какво да направи. Обясни му какво искаш.
Няколко сайта които може би ще ти дадат идеи как да действаш.
http://www.doctorbg.com/page.php?id=14889
http://www.sexnature.org/content/view/39/43/1/2/
http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=18&t=4470
http://dalagsex.com/blog/?p=116
Мерси все пакПървоначално написано от MakeMeLaugh
Пробвали сме обаче почти всичко от изброеното...Любовната игра ни е доста дълга,правили сме го и на музика,и на телевизор,а когато аз съм отгоре си свършва за същото време.Порбвали сме много пози и пак се случва същото...Заради това почнах да се точайвам вече
![]()
Еми твоя приятел е егоист и такъв ще си устане най-вероятно.Ти сама си прави извода искаш ли да си с такъв човек.Поговорете си и ако е същото ,пътя и да го няма.Първоначално написано от galenata
Sleda ot liubovta
anichka12345678, престани постоянно да цитираш!
Разпъваш супер гадно страниците. Обръщай се поименно.
И какви е това детско мислене и мнение, дето написа не знам. Не я бил заслужавал, щото свършвал бързо.
Изобщо нещо не е мн в час мисленето си.
Когато имаш проблем - не се бяга от него, а се решава.
Щом Галената каза, че й обръща достатъчно за нея внимание, значи не е толкова смотан егоист колкото го изкара..
galenata, абсолютно всяла една идея ли си пробвала, която е написана, едо към едно? вкл и длните 2 абзаца?
Ако е така, работата малко е отчайваща.
А говорила ли си с него, кое го кара да свършва толкова бързо, за какво мисли и точно което го превъзбужда?
^Пълна глупост е това, че, щом свършва бързо, значи е егоист. Представи си, че не може да задържи повече...С какво е виновен???(към аничка беше коментара)...
Пробвайте спрейове за задържане, Durex Preforma, ако трябва намалете любовната игра...оставете остатъка за накрая. Според мен гаджето ти не е егоист и не го прави съзнателно. Точно до организъм си е както каза МакеМеЛаф.![]()
Ами да, в случая, щом се оказа, че не егоист и т.н., че се съобразява и с нея, трябва да се измисли нещо да се противопостави доколкото се може да организма си, да намери лек ли как да го кажа.
Опитай да се поговорите, и разбери кое го изкарва толкова бързо извън релси, какво се случва в съзнанието му и съответно да знаеш какво да правиш или избягвате.
Всеки има някакви дали дребни или не нещица, които го закарват на върха
А до тогава реминете на тактиката със спирането на акта и т.н. или вече в крааен случай да те задаволява и теб накрая дали с език дали с пръсти ти си знаеш как искаш.
щото така да те оставя е гадничко
Ти си като ходеща бомба за ласки ;р![]()
хахах мисленето ми не е дестко .Имам достатачно опит с мъжката алдитория.Повечето ми приятели са момчетата и често си говорим за секс .А какъв мъж трябва да си,че да не забележ ,че момичето не е всършила?? Каква връзка имат тея двамата ?? А никой не може да ме убеди ,че той не е разбрал и не е забелязал ... И е 100 процентов егоист.А ти какво учакваш някой да иде вместо теб да му каже ''аве ти прост ли си или да аз не съм свършила..Щом сте заедно би трябвало да говорите за тея неща... Има всякакви начини ,за да задоволява друг е въпроса искали да го прави...
Sleda ot liubovta
Не знам за другите,но аз специално мога да се сдържа супер много време.Ако ми кеф... с часове .. дори.Когато тя свърши 3-4 пъти и аз тогава.Кофти е да се свърши за 3-4 мин и ти да останеш недо*****.Сорка за израза.Поговори си с човека.Според мен вече му е писнало.Пробвайте различни неща...
Я наистина опитайте с Дюрекс Перформа, щом проблемът е него. Единственият минус е, че ще му изтръпне главичката и няма да усеща много, което мен лично ме дразни, но пък с Перформа си клатиш поне час и нещо без проблеми. В смисъл, ако не е някой лигльо и иска да ти достави удоволствие, ще се прежали...Пробвайте с тях и може да си решите проблема. Със спрейовете гадното е, че ще се търка в теб и ти ще изтръпнеш също и ще се получи малко секс само за спорта без да усещате нищо и двамата...
Според мен ще стане така. От синьото хапче няма смисъл. Той, ако сега започне с Виагра, на 50 ще му трябват по 5 хапа наведнъж...
Другото, което се сещам е да си намерите добър уролог-андролог...Ако сте от София има няколко известни, чиито кординати мога да ти дам на ЛС.![]()
С какво е виновен ли .?? ми ок не може да се здържа ,но има и други начини за задоволяване... Вината му е в това ,че явно не познава достатачно приятелката си ,за да знае кога е свършила и кога не.. той тъп ли е или да.?Първоначално написано от amk933
Sleda ot liubovta
Ако на 18 мислиш така, направо се застреляй...Първоначално написано от anichka12345678
Абе какво не разбра??? Момчето НЕ иска да свършва толкова бързо, но не може да задържи. Един вид това си е здравословен проблем. Ти на това егоист ли викаш? Какво да направи повече???![]()
anichka12345678, тъпа си.
Ако го навиеш за френска любов и за завършек вече да преминете към секса, мисля че нещата ще имат съвсем друга картинка. Просто поговорете и пробвайте.![]()
ми нем сванах идеята..кво повече да направи ли ? има френска има пръсчета и има и начини да се чувстват и двамата добре .. и да егоис му се казва.Първоначално написано от amk933
Sleda ot liubovta
Ами да,пробвали сме всичко,това с изваждането го забавя,но не кой знае колко.Казва,че с мен е отпуснат на макс и не мисли за нищо...Първоначално написано от MakeMeLaugh
Доста видове презервативи сменихме...
Относно това,че му е писнало,не виждам след като му е писнало защо продължава да му се прави секс честичко и да е превъзбуден.
Защото е мъж и му се ебе е за тва ..Първоначално написано от galenata
Sleda ot liubovta
Кво е тва ако го навиеш хахах демек ако иска да те кара да свършваш или неПървоначално написано от AceXe
![]()
Sleda ot liubovta
Да и тези начини нямат кой знае каква полза.На мен лично с пръстчета ми е доста трудно да свърша...Друго си е да е в тебе и да свършиш..Първоначално написано от anichka12345678
Първоначално написано от galenata
А съветите от сайтовете които ти дадох пробвали ли сте? Не вярвам абсолютно всичко да сте опиталиТи знаеш ли точно какво искаш и какво те възбужда? А ако добавите дилдо или вибратов към любовната игра? Защо не се опиташ ти да контролираш нещата сменяйки позата когато усетиш че ще свърши или забавяйки темпото (дори той да е отгоре можеш лесно да го контролираш свивайки коленете си)? Ами ако докато правите секс стимулира клитора ти или ти сама си помагаш с ръчички? Комбинирайте някои от съветите. Както каза МейкМиЛаф, питай го какво го възбужда и какво всъщност го довежда толкова бързо до оргазъм.
10 начина да постигнете оргазъм
Съществуването на точката G е диспут, сериозен колкото този за съществуването на извънземни
Оргазмът е нещо естествено и не би трябвало жените да имат проблем да получат един, или два, или три..., когато им се прииска. Фактите обаче сочат, че около 70% от жените го имитират в някаква степен. Прочетете кои са факторите, които може да саботират вашето удоволствие. Както и 10 начина, които ще ви помогнат да стигнете до голямото "О".
1. Освободете се от мислите. Може би сте придобила редица ограничаващи удоволствието ви убеждения, като например: "Добрите момичета не правят така...", "Гърдите ми са твърде малки...", "Много съм шумна...". Трябва да знаете обаче, че ако един мъж е в леглото с вас, то той не си мисли дали гърдите ви са малки, или дали имате целулит. А пък добрите момичета нямат причина да не се радват на оргазмите, така че отпуснете съзнанието си и се позабавлявайте.
2. С експерименти...или без експерименти. В това да експериментирате, няма нищо сбъркано. Да си сексуално любопитен, не те прави перверзник. Както и факта, че някой се възбужда от мисионерската поза не означава, че е скучен, а просто, че знае какво му харесва.
3. Обичайте себе си. Не можете да кажете на партньора си какво ви харесва, ако не знаете. Така че, изведете пръстите си на разходка и разберете какво ви възбужда. Силно и бързо? Бавно и леко? Експериментирайте с различни движения и ритъм. Специалистите твърдят, че се учим на оргазми, като си ги предизвикваме сами.
4. Намерете точката G. Съществуването на точката G е диспут, сериозен колкото този за съществуването на извънземни. Някои секс-експерти вярват, че наистина я има, а други настояват, че е пълна измислица. Към кой лагер ще се присъедините? Това обикновено зависи дали стигате до оргазъм чрез стимулация на клитора или чрез вагинално проникване. Къде все пак е магическото място? Зад корема и костта на пубиса, на около 5 см. навътре във вагината. Може да я напипате с пръсти и при някои сек-пози (една от най-добрите е, когато сте отгоре). Помнете обаче, че само точката G не е отговорът на проблемите. Има и такива жени, на които не им харесва това чувствително място да бъде стимулирано - също както има такива, на които не им е приятно да бъдат галени по зърната на гърдите.
5. Всички пътища водят към оргазма. Има много начини да постигнете оргазъм. Някои жени го изживяват само при стимулация на гърдите, а други - дори при обикновено разтриване на врата. Трети пък - най-бързите момичета - могат да експлодират само от една фантазия, дори без никакво докосване. Мисълта ни е, че е необходимо да бъдете авантюристично-любознателна при изследване на сексуалния терен.
6. Кажете му какво искате. Ако вие сте разбрала какво ви харесва в секса, кажете го на вашия партньор - той иска да го знае. Особено ако има разминаване между вашите желания и неговите догадки за вашето удоволствие. Ако въвеждате партньора си в заблуда, като имитирате оргазъм, какво ще последва? Той ще продължи да прави същото, защото мисли че ви харесва, а вие ще продължите да си симулирате.
7. Подайте си ръка за помощ. Истината е, че само около 30% от жените постигат оргазъм при вагинално проникване. Това не означава, че нещо не ви е наред, ако сте сред 70% останали. Но може да си помогнете. Пуснете ръката си долу и не бъдете срамежлива.
8. Играйте си играта. На мъжете може и да им стигат 7 минути, за да се възбудят и свършат, но на жените може да им отнеме и 20, само за да загреят. Ето затова е измислена любовната игра.
Тя пуска двигателите, дори и да не сте в настроение, така че - играйте си.
9. По-добро от лекарство. От векове жените използват главоболието за отказ на секс-предложения. Това обаче е най-парадоксалното извинение, тъй като сексът не пречи, а помага. Оргазмите водят до отделяне на ендорфини - веществата, които оправят настроението и лекуват болката. Проучвания върху животни са доказали, че оргазмът може да е толкова ефективен, колкото и морфина за справяне с главоболие, менструални болки, болки от контузии и дори при артрит. Вярно, че ефектът е по-кратък, но пък не води до привикване и няма ограничение в дневната доза.
10. Раздвижете кръвта. Физическата активност е полезна не само за сърцето, но и за сексуалния ви живот. Бягането, карането на колело, дори разходките, раздвижват кръвта - дори и там долу. А колкото е по-добра циркулацията, толкова по-голяма надежда има за удовлетворението ви в секса.
Sleda ot liubovta