.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Загубих надеждата

Ох ,не знам вече .От толкова много време насам не съм била спокойна,не съм била сигурна в нещо,все съм объркана и то само защото съм един карък на който му се струпаха безброй много неща на главата и то все гадни.Как искам всичко това да свърши защото останах без всякакви нерви и не знам къде и как просто да споделя какво ми е отвътре.
    Родителите ми ,ме намразиха точно защото можах да обикна толкова много човек и да направя толкова жертви и грешки заради него.Вече се чудя за какво се боря,той е на 100 километра от мен ,а аз сега стоя и си мисля ,че той не е направил нищо за мен ...Стоя и се питам какво направих за да се заблудя ,че съм щаслива.Какво човек прави за този който обича?!Понякога струва ли си ?Щаслива ли съм ,щаслива ли бях?!.Толкова много въпроси и само болка..Като ,че ли нещо застина между мен и него,чувството за вина?Подтискащите ни обстоятелства.Толкова искам да съм с него,но като че ли всичко ни спира..Той е студен,аз съм студена.Просто той няма смелоста да ми каже „не те обичам както преди ,много неща се промениха ,разтояннието ми идва в повече...”Толкова ни беше хубаво заедно ,но май всичко си има "the and" ,толкова пъти сме се подкрепяли,обичали и доказвали това,казвали сме си думи хубави и горчиви думи,но всичко завършваше с едно просто "обичам те" ,но сега го чувам толкова рядко и него самия чувам толкова рядко ,че признавам загубих надеждата да има надежда...Толкова е гадно ,да знаеш ,че всеки момент идва края ,а ти си непосилен да го спреш.Ти си непосилен да спреш очакваното.Просто едни 6 месеца отлетяха,и ще останат само спомени и то сигурно точно на Коледа,точно като за моя късмет.

Просто исках да споделя какво ми е ...Просто загубих онова за което съм мечтала винаги-"любовта"
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Понякога съдбата взима това което имаме до момента, за да ни даде нещо много по хубаво, за което сме мечтали.

Не се съпростивлявай на хода на събитията. Извлечи ползата за теб от всичко. Все пак ти си най-важната в тази ситуация. За себе си. А и за други хора

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Антиохия
    Лоша работа ... Като се замислиш обаче вашата връзка е била обречена . Честно казано не вярвам на връзките от разтояние , не е възможна да просъществува . По-точно във възрастовата граница 15-20 . Малки , нищо не зависи от вас , нито имате работа нито имате идея какво искате от живота . Вярно , има и много уникални такива връзки , завършващи със свадба или семеен живот , но като цяло между тинейджъри няма как да се случи това .

Моят съвет е да не тъжиш , има изключителни момчета , но трябва да ги отсееш от общото затъпяло стадо (мислещо само за дрехи , пари , курви и така нататък) . Сигурен съм че ще намериш един такъв , който толкова ще те обича че дори в ада ще отиде заради теб и освен това ще избие всичките демони . Желая ти успех ! Нека на Коледа те споходи щастието, късмета , дори и една прекрасна любов .

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    вси4ко си има краи,може само да се радва6 на хубавите спомени А това дали са си заслужавали вси4ките ти жертви мисля 4е да.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    трябва да го забравиш,просто всяко зло,за добро(гуш)
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Той е още с мен ,трудно ми е така да вдигна ръка и все едно съм пропиляла тези страхотни 6 месеца,естествено имаше и болка ,но когато обичаш някого силно я забравяш.Лошото е ,че усещам ,как всичко изчезва и от това което имахме скоро няма да има нищо...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Той е още с мен ,трудно ми е така да вдигна ръка и все едно съм пропиляла тези страхотни 6 месеца,естествено имаше и болка ,но когато обичаш някого силно я забравяш.Лошото е ,че усещам ,как всичко изчезва и от това което имахме скоро няма да има нищо...
    ти не си ги пропиляла,просто запазваш всички хубави спомени и продължаваш напред
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Само ти можеш да си помогнеш . Щом виждаш накъде вървят нещата по-добре прекрати връзката ... Разстоянието е лошо нещо ,не всички могат да устоят ,въпреки че има и такива истории ,които завършват с нещо много хубаво . Животът е пред теб ,това е полезен опит . От части знам как се чувстваш ,но е можело нещата да се развият по много по-болезнен начин за теб . Като например предателство и т.н. На никого не го пожелавам . Тежко е когато се вглъбим в нещо и си мислим ,че това е целият ни живот ,после трудно се свиква с мисълта ,че всичко е на път да свърши . Но смело напред ,недей да се отчайваш ,няма по-лошо нещо от това да загубиш надежда !
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Не бъди толкова песимистична..
    Може би, ако се опитате да възродите или възобновите отношенията си, ако намерите онзи консенсус, който да ви направи щастливи всичко ще е ок..
    Не се предавай без бой!
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Голям фен
    върни се малко назад виж къде си сбъркала че родителите ти да те "намразят" поправи тази грешка,защото в живота ти ще има и др момчета но родителите ти ще си останат винаги до теб.Спомни си хубавите моменти,запази ги,радвай им се.После започни да излизаш да се радваш на това което имаш,на това което обичаш,за да забравиш болката си,продължи напред,защото в момента и двамата се наранявате и тъпчете на едно място,просто няма смисъл от още рани и още да си причинявате взаимна болка.А когато му дойде времето вече ще си го забравила и за теб той ще е останал добър приятел,а ти ще обичаш някой друг.

Не идва край, ако знаеш как да продължиш Краят не настъпва, когато някой си тръгне от живота ти. Това е от онези промени, които неизбежно се случват, за които често казваме ' всяко зло за добро '. Мисля че трябва да продължиш напред, зарадвай се на всичко което си имала и докажи най-вече на себе си че не си карък и заслужаваш хубавите неща в живота.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Моми4е тука е форум в който се пускат теми за да ти дадем отговор или да ти дадем съвет квот да е там да ти помогнем но само да казва6 и да иска6 да те уте6аваме зн 4е ти е мн ло6о но няма ли фр за тая работа

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    вси4ко си има краи,може само да се радва6 на хубавите спомени А това дали са си заслужавали вси4ките ти жертви мисля 4е да.
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

тва е найстина лоша работа. знам какво изпитваш , може да се каже , че и аз съм била в подобна ситуация и за мен всичко свърши на рождения ми ден , ама после нещата се оправиха и съдбата си знае работата. сега имаш много проблеми , но с новата година идва и нов късмет. найстина много съжалявам , но от съжаления няма да ти стане по-добре. понякога е по-добре да се откажеш , отколкото да продължаваш да се мъчиш и да страдаш. съветът ми е да продължиш напред и знам , че е трудно , но тряба , за да намериш човек , който не ти създава чак такива проблеми . донякъде родителите ти са прави , но опитай да оправиш нещата и ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД!!!!
    (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си