Стана гадна ситуация. Още от доста време загубих доверието, на родителите ми, но сега вече стана банално. Започвам с това, че се събирах с лоша компания, за което ме преместиха в друго училище. Гаджето ми е в старото училище - различни смяни сме. Чат-пат се виждаме ае това добре.. ама се получава така, че изкарват мен виновния.
Днес си взех 10лева, за да се почерпа с момчетата от моя клас. Стана 3-тия час и тръгнахме.. купихме си за всеки по джин "Savoy" от тези малките. Аз си взех и цигари, понеже аз попушвам от време на време. Свикнали сме да пием и знаем кво да правим, за да не ни хваща. Да ама те не могат да пият, и им остана. Цвръцнах го останалото, щото не мислих, че ще се напия тотално. Върнахме се стана кво стана, забравих си раницата, почнах да пеем, абе за около 3-4 часа бях като пиян. Класната ми каза на сестра ми, тя на майка ми, и се прибрах с такси незабавно. И ме почнаха .... тук идва и въпроса "защо тоя идиот е сложил темата в отдел ЛЮБОВ?!" - с гаджето съм си от 7 месеца и точно 6 дена. На 14 сме и двамата, тя ще стане на 15 Февруари. Развикаха ми се, обахдаха се на децка педегогическа стая, за магазина от който съм си купил пиенето. Покрих ги другите, щото те не пиха толкова много. Сега трябваше да излеза в 6 часа - не става забраниха ми. Няма да мога вобще сигурно да излизам, което не е проблем , ама не си заслужава пак да затънем. Кво да направя, че поне да ми дадът да я видя, щото иначе и двамата бягаме само за да си виждаме и е тъпо. Наште не я харесват, нейните са неутрални. Кво да кажа на наще, кво да направя ?