.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    Аз за защита на косата използвам ето това:

Пръскам го преди да започна да се къдря/изправям и косата ми въпреки почти всекидневното третиране изобщо(поне на външен вид) не се е изтощила
    Аз знам 4е тази марка CHI е много рядко срещана в България и е много ефикасна

Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    Аз за защита на косата използвам ето това:

Пръскам го преди да започна да се къдря/изправям и косата ми въпреки почти всекидневното третиране изобщо(поне на външен вид) не се е изтощила
    Аз знам 4е тази марка CHI е много рядко срещана в България и е много ефикасна
    Ще бъде на много хора от полза,особено на мен...
    Би ли споделила от къде си набави продукта на CHI и на каква цена е

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    кристали за коса (biopharma)
    И това е добро http://www.ivis-bg.com/images/hot%20...ane%20copy.jpg
    Да, бе, точно "Биофарма". За 7 лева не знам как ще си предпазиш косата. Съветвам авторката да инвестира в по-скъп продукт и преди това да се консултира с фризьора си. Не може така на сляпо да купуваш. Пиша го от личен опит.

П.П.: Ако още някой пусне такава тема, ще е за първи път. И си ползвайте главите. "Една приятелка се изправя всеки ден без защита. Може ли да й опада косата?"

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Толкова ли малко теми има за косата ??
    Но отново ще отговоря .. кристали за коса (biopharma) , маски за коса по-често и ще я предпазиш .. колкото можеш.
    И това е добро http://www.ivis-bg.com/images/hot%20...ane%20copy.jpg
    прави и често маски,щом я третираш

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ъъъ не знам аз ли не съм чела като хората, или кристалите не са за предпазване от преса?? Има спец които са, но тези на Биофарма и т.н. са за предпазване от цъфтеж и други подобни. . Ще проверя пак може аз да греша но въпреки това, си вземи спрей или крем. .100% върши по-добра работа
    Охх оплетох се на някои места пише, че предпазват от сешоар, на други, че спирам цъфтежа. . не знам. . xDD
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Продуктите на CHI са много ефикасни, аз ги използвам от около 2 години и съм много доволна. Аз си ги купувам от фризьорския ми салон. Ето ви адрес: Бенковски номер 6 в София.
    С/у сатиричния театър, една П-образна сграда, има яркочервена врата и звънец, на който пише "Салон за красота"

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Моята фризиорка ми обясни ,че кристалите се слагат след къпане (до 2 капки най-много ) така предпазвало от сешоар и от пресите.Тя ми показа един спрей в светло синьо шишенце и е нарисувана една преса (не му помня името).Много внимавайте с пресата и ходете редовно на фризиор,че на едно момиче от коса до кръста го постригали до рамото и даже е трябвало да го пострижат като момче (толкоз му е била изгорена косата ).

Ох пак се отнесох от темата :d

Ами аз моята коса много си я обичам и я предпазвам с много маски,но най-вече с фризьор.Често ходя и косата ми наистина е красива и има блясък.

Повече от фен
    Добре а може ли някои да ми даде малко пове4е инфо за пресите и резултатът след това много се притеснявам слагам кристали преди изправяне слагам и от http://www.ivis-bg.com/images/hot%20...ane%20copy.jpg но ме е страх наистина да не по4не да се накъсва моята коса и без това е много изтъняла
    Това което не ме убива ме прави по - силна !

кавете това на CHI колко доло -горе струва виждам че го хвалите

Аз използвам на unisystem флуид за изглаждане и изправяне на косата.Италиански е,но си го купих от моята фризьорка.Не е от най-евтините,но не е и много скъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си