Искам да попитам дали някой е използвал шампоана Syoss..?Горе-долу колко струва и дали сте доволни? :P
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
5лв 500 ml.
Заслужава си парите.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мерси![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
да,ползвах го..останах доволна,смятам пак да си взема.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Значи и аз ще си го взема..:P
Според мен не е кой знай какво![]()
Просто аз
Аз имах два оранжев и розов. Доволна съм но чудеса не прави(че кои ли шампу ги прави) Но като цяло ми хареса. Балсама на мен ми мирише по-хубаво![]()
![]()
![]()
какво по-точно му е действието ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз го зимам за 7-8лв.. Много съм доволна, за момента този е втория шампоан от който съм толкова доволна.Много е добър.Или поне действа на моята коса страхотно
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+1Първоначално написано от Neopitom3na
И аз се излъгах по рекламата..ма няма нищо общо със реалния ефект![]()
ама то си е различно за всеки тип коса
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Е аз пърхот не получих (слава богу)...но определено косата ми стана мазна...просто не си личи мита ли е или не....ужас е....нз един от най-долнопробните шампоани които съм използвала,но то зависи от кожата на скалпа и от типа коса....аз лично head&shoulders си го харесвам супер много...и никой друг шампоан не ми е измивал косата по-добре от негоПървоначално написано от daru6a1
на мен ми го подариха.. утре ще го видя що за стока е..![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Аз имам шампоан и спрей за небляскава коса (или нещо такова) и съм много доволна. Шампоана е много добър, не ми е мазна косата и нямам пърхот ( както обикновенно ) доста мекичка е след като се напръска със спрея е супер - заглажда се и мирише много приятно, пък и хич не е скъп. Но всяка коса е различна, тъй че без да пробваш никога не знаеш...
Първоначално написано от tonie__
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
амии всеки случай не излизаш от банята с готова за купон прическа![]()
![]()
....просто както се разбра при някой измива добре и прави косата жива, мека и гладка (само че при мен не :P )
И ароматът се запазва дългоПървоначално написано от milickata
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Аз не см го пробвала, но е адски тъпо да лъжат хората, че е професионален шампоан.Кой професионален шампоан ще се продава по кварталните маркети?! Кой професионален шампоан ще струва 5-10 лева-500мл...
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
пълен боклук![]()
Не знаех, че "Метро" спада към кварталните маркетиПървоначално написано от liim0nka
![]()
Аз имам намерение да го пробвам,даже щях да прая и аз тема да питам за мнения.Ама като гледам ше го зимам.![]()
Брях,брях
Чудя се дали да си го купя..или да си взема Клиър?
Сега имам оранжевия на хербъл есенсис и съм довална![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Хубав е..Скъп е!
Повече харесвам Clear ( :
аз в момента го ползвам имам още малко и ще свърши,иначе съм доволна![]()