.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Шуър чек на 5тия ден след рисков полов акт

Значи миналата събота беше рисковия полов акт .. днес четвъртак към 8 вечерта не издържах на напрежението и купих Шуър чек ( казах на лелката от аптеката да ми даде някъв тест да показва резултат максималко по скоро и тя ми даде некаф Шуър чек от 6лв. ). Отидохме в нас и тя си го направи .. показа отризателен ( мн се радвах ) но после бившата ми приятелка, с която сме си много добри приятели ми каза, че е много вероятно теска да лъже и на мен пак ми стана едно такова гадно настоението

Някой от опит да каже колко време трябва да мине и достатъчни ли са тези 5 дни дето са минали .. на опаковката на теста пишеше, че е 100% точен след 3тия ден

Мега фен Аватара на t0d1t0
    СЛЕД ЗАКЪСНЕНИЕ НА МЕНСТРУАЦИАТА СЕ ПРАВИ,ЗА ДА Е ТОЧЕН!!!
    НИЩО ОЩЕ НЕ Е СТАНАЛО,КЪФ ТЕСТ ЩЕ ПРАВИТЕ!??!?!??!
    Станислава

На същата стрраница има почти същата тема .. не случайно са казали след 14тия ден .. и да ви се иска още на първия НЕ СТАВА ..

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=316966

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тест се прави на първия ден от закъснението на менструацията или на 14 ден от рисковия полов акт!!!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Тест се прави на първия ден от закъснението на менструацията или на 14 ден от рисковия полов акт!!!
    +1

Може и да се бъркам, но то още май оплождането не е завършило. Ако бъркам, някой да ме поправи.

Град
    пространството на Дисе
    Завършва, даже май е в стадий бластула.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    София
    Завършва, даже май е в стадий бластула.
    А добре де, ама на Escapelle не е ли целта точно да предпази от оплождане? Защо го дават до 72 час? Това значи, че до тогава оплождането не е станало. Поне аз тако го разбирам. Опиши моля те горе долу по дни спермата как стига до яйцеклетката и кога и какво става точно...

Общите неща и аз ги знам, ама никъде не намирам в нета инфо. Ако искаш пусни линк, ама на английски, че на български няма да схвана толкова добре...

глупости.. не след третия а след 14 ден показва точен резултат.преди да правите прочетете листовката там и всичко което пише !
    F_CK
    All I need is U! :P

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    А добре де, ама на Escapelle не е ли целта точно да предпази от оплождане? Защо го дават до 72 час? Това значи, че до тогава оплождането не е станало. Поне аз тако го разбирам. Опиши моля те горе долу по дни спермата как стига до яйцеклетката и кога и какво става точно...
    Общите неща и аз ги знам, ама никъде не намирам в нета инфо. Ако искаш пусни линк, ама на английски, че на български няма да схвана толкова добре...
    Действието му е разнопосочно- блокира овулацията /левоноргестрел е все пак/ и променя маточната лигавица по такъв начин, че зиготата да не се вгезди в нея /вгнездяването или нидацията става на 5-6 ден/.
    http://www.pharmacy-bg.com/lekarstve...&ime=Escapelle

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Действието му е разнопосочно- блокира овулацията /левоноргестрел е все пак/ и променя маточната лигавица по такъв начин, че зиготата да не се вгезди в нея /вгнездяването или нидацията става на 5-6 ден/.
    http://www.pharmacy-bg.com/lekarstve...&ime=Escapelle
    А колко време трябва на оплодената яйцеклетка да се закрепи за маточната стена?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Калпазанка вече написа - 5-6 ден след акта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си