- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Оформяне на вежди (момче)
Обиждате момчето,присмивате му се че бил гей едно др..Я си представете,че е с 1 вежда и го видите и пак ще почнете да му се смеете нали ?! Вие ни така , ни иначе...Пффф,опрайте се малко 21 век момче с 1 вежда не е красива гледка..Нито пък с по- тънки вежди от момиче,но да се надяваме,че това не е от тях..
Е да не би пък "оформените" вежди да те правят "мъжкар"?? И нека да си ходят на кола маска или там на каквото искат, ама чак пък да си скубят веждите и да си изпрвят госата.. И като става въпрос има много мъже с "мускули" които доста наподобяват травестити (да не кажа, че са такива).Първоначално написано от MiracleMaker
Ходи ги скуби и да не ти пука кво ще кажат другите
и аз смятам да ходя , но след като сабера пари за лазерна епилация ..
щото при мене проблема е голям ...
цялото ми чело е с косми![]()
Ти сигурен ли си,че мисленето ти не е като на "сигурНА"?
Я се стегни.Не ги скуби.Само ако имаш една вежда я раздели на две.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ще ми кажеш,че СЕ ПРАВИШ на гей?! Та ти си СИИ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
На мен 5 пъти!!!Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Тва на снимката си ти, нали?!
Да не си се пипнал!
Доколкото виждам, веждите ти не са съединени!
Боже мой...
Тая приятелка и тя не вижда ли, че веждите ти са окей.
Значи ставама 3-маПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Глупаво е момче/мъж да си ''оформя'' веждите или пък да си прави козметични процедури на лицето;маникюр. (Според мен!)![]()
Завистта няма почивен ден!
Ае престанете консерви такива-21 век сме.Готино е момчето до теб да е поддържано.Вие кви ги блещите?!Тогава тръгнете с един лекьосан необръснат,мръсен прошляк ве д'ге.Супер мноо говорите как е лошо,ама се кефите ако е поне малко навътре в нещата пичът.
Лично аз казвам за 10000000 път ,добре е момчето да почиства веждите.1 път на месец or something...Все пак е грозняческо да е с вежда до девствения мустак![]()
Леле, колко сте ограничени всички тука не е истина![]()
След като човека е решил, нека да си ги оформи малко, едва ли иска да си ги прави като на фолк певица тънки и с чупка
Хубаво е да се почистват, много по-добре изглежда
Не ви иска мнението, пита за цените. Егати..
И розовата блузка на Версаче!Първоначално написано от deni15
Не сме консерви,мила! Просто мислим реалистично,ако в 21 век,както казваш ти е модерно момчето да прилича на момиче и да не е останало нищо мъжествено,освен половият член,с който да се отличава от срещуположният пол,е не си права. Не знам кога е било модерно момче да оформя своите вежди,по-добре и от момиче, да се грижи така старателно за косата си,да я боядисва,изправя,КЪДРИЕми,силно се съмнявам,не знам на колко години си и по какви се заглеждаш,но слез на земята.
майкоооо Евала ти отвсякъдеПървоначално написано от KumchoValcho
на 18 съм,заглеждам се по поддържани момчета иии извинявай ама не съм казала да ги оформя д'ге ,а само да почиства .Разликата е от тука до луната.Ии не съм казала да се гримира или некфи там такива-споко на село има момчета като за тебеПървоначално написано от MelisaxGlamour
![]()
![]()
Темата е пусната на 22 декември!Мислите ли,че момчето още чака отговори ?!![]()
Запазвам добрият тон,личи си кой е от село,ти само си търсиш някой,с който да се заяждаш.Първоначално написано от britzy
Жалка работа.
ти се захапа с мнението ми.![]()
в тоя форум сме се събрали само жалки;оня ден топ моделката и нас с Годес нареди много здраво![]()
айде стига вече МОДОВЕТЕ ДА Я ЗАКЛЮЧВАТ !!
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Леле тая тема..няма да забравя когато я пусках и после цял ден си мислех..тия ше ме помислят за ебати ГеЯ...А за любознайковците(особено за elito0o0o0 нз как се докопа до тая тема)..уви "скубаха" ми веждите 4-5 пъти преди 4-5 месеца и сега понеже идва лятото пак съм навит за процедурата..![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
eвала !Първоначално написано от petersl55