- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Оформяне на вежди (момче)
Здравейте![]()
Такаа...минавам направо към въпросът..Момче съм и искам да ми се оформят веждите..Една приятелка каза че ще ми ги скубе, но аз се съмнявам в качеството на нейната работа.Така че сигурно ще отскоча до някой салон за красота.Може ли да ми дадете някаква ориентация какви са цените, моля!АААА.Също така искам и да ми се отстранят гадните косъмчета по лицето, незнам как се казва тази процедура.Ще ви помоля да ми кажете горе-долу колко пари ще ми излезне общо!
Тенкс![]()
послушай приятелския ми съвет и си оскуби и точката. ще ти е нужна.
на мен за скубане на вежди ми вземат 3 лева.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
По-добре не ги скуби, изглежда смешно на момче. Само ако са ти съединени, ги раздели.
Но иначе ти си решаваш.
точноПървоначално написано от BlackKeys
Просто аз
Първоначално написано от BlackKeys
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Да не забравиш да си сложиш и Фон Дьо Тен.
..и грим!Първоначално написано от silversteinn
Красавецът на мама ...
![]()
Точно,кратко,ясноПървоначално написано от BlackKeys
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Дам.Първоначално написано от aloveyou
I'm not in love this time,this night...
аз пък мисля, че ако има нужда, защо да не ги скубе!? имам много приятели момчета, които ги скубят и не приличат на обратни или на женкари ли там к`вито ги наричате ..
ОПРЕДЕЛЕНО !Първоначално написано от BlackKeys
в моето училище има един и си гу скубе ,ама те са му супер тънки![]()
въй много е смешен![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
от оформяне до оформяне има балкан разлика..
Може да се оформат така, че да не са тънки и с чупка и т.н., а съвсем леко да се понамалят.![]()
Повече от 10лв. не е
И да си изправиш косата също!Първоначално написано от silversteinn
Първоначално написано от TheSlobberGirl
Мии, сигурно..аз не мога да го възприема.Е, ако не вижда от вежди да..
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
Според мен пък е добре едно момче да се поддържа![]()
Първоначално написано от b3s7
![]()
![]()
![]()
това направо ме разби
та по темата на мен ми взеха 5 лева за веждите
Първоначално написано от marichela
![]()
А аз познавам едно "момче", което си "скубе" веждите и си слага Фон Дьо Тен. И като го гледам се сещам, че природата може да много жестока.![]()
И кфо толкова лошо виждате в момче с ускубани вежди ? Стига да не са прекалено тънки ... еми моля ви се нека да ходи кат някой йети космат ....![]()
Ти май се възприемаш на сериозно.. ''до някое хубаво салонче за красота '' ; ''да ми оформят хубаво веждите'' ; ''косъмчетата по лицето''Съмнявам се да е останало и нещо ПОНЕ МАЛКО момчешко у теб.. вземи наистина и си изправи косата,лакирай се,сложи спирала и молив,топирай се и си готовА
........
По-добре не ги скуби, изглежда смешно на момче. Само ако са ти съединени, ги раздели.
Но иначе ти си решаваш.
Абе хора какво лошо има едно момче да се поддържа!? Е не да прилича на момиче, не да си прави супер тънки вежди, а просто малко промяна. Какво лошо има в това човек да не иска да прилича на горила!?
егати дебилския форум вие от гората ли сте паднали бе ахахахаха 21 век сме и сиг всяко 2ро момче си скубе веждите ... космите ли те правят мъжкар ? немисляима толкова много момчета дето си скубят веждите ходят на кола маска изправят си косата ... помпят в фитнеса и при няква ситуация биха излезли много по големи мъжаги от орангутана с който ходите
тесногръди патки
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
То заради такива като теб с такова мнение, скоро като си лягате вечер ще си вадите паспортите за да разберете кой кого трябва да...Първоначално написано от MiracleMaker
ПТ: От кой град си, има значение?Най-лесното е да питаш в някой салон и да ти кажат, защото навсякъде е различно. В провинцията са ми взимали и 2 лева за постригване, в Софи ми взимат 15.
![]()
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човече, иде ми да те почерпя!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!