- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогне те!
Преди около 2 години тръгнах с едно момиче. За мен тя бе перфекна и много я обичах (не че още не я обичам) всичко вървеше добре докато един ден най добрата и приятелка (с която ходех и скъсах заради въпросното момиче) ми каза, че е говорила гадни неща за мен пред нея и аз и повярвах и в яда си даже не исках и да поговорим за това. В последствие разбрах , че това е лъжа и поисках прошка но тя отказа. С времето започнах да я обичам все повече и повече. Мъчехсе да и обясня всичко, мои приятели и приятелки също говореха с нея но тя не искаше и да чува. И преди година и половина по стечение на обстоятелствата спрях контактите с нея. Постоянно гледам нейни снимки и си повтарям какъв съм идиот. Все още я обичам толкова много че почти не мисля за друго: когато ме изпитват мисля за нея, когато някой ми говори почти не го отразявам. искам с нея да бъдем заедно и до днес още имах надежда, когато разбрах че тя е стана МИС на училището си. Сега няма никаква надежда да съм с нея. Искам да ми дадете няккакъв съвет какво да правя? Благодаря предварително!
Първоначално написано от haritov
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
явно философията на Ницше няма да помогнеПървоначално написано от ChukBass
или отиваш при нея и си казваш всичко или почваш да правиш нещо друго
иди на дискотека излез с фр
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това го правя вече година и половина. А до каването какво чуствам, ако и ги кажа за пореден път сигорно ще издейства ограничителна заповед!
Човече сам си си отговорил на въпросите.
Не очаквай да ти кажем че си ангел небесен и с едно махване на вълшебната пръчка ще отмине всичко. Приеми че си сгафил, осъзнай къде си сбъркал, и се постарай да не правиш така повече
Е това ще е от ползаПървоначално написано от ChukBass
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не мисля, че е минал 10-ти клас, за да е учил за Ницше.Първоначално написано от haritov
Бележка: Ницше все още се учи в десети клас, нали??
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Марина по наше време го учихме точно в 10 клас.
Dr. Gregory House
еми не си спомням да съм го учил деПървоначално написано от LadyDi
Авторе - какво очакваш да ти кажем/направим за теб?
Dr. Gregory House
Първоначално написано от LadyDi
В 11 се учи .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
да ми дадете някъкав съвет но без "Кажи и какво чустваш" защотото не помага
Добавка - харесай си друга. С тази си обреченПървоначално написано от valdesbg
![]()
Dr. Gregory House
еми сам си си го направил.Пък и кво кат е станала МИС ?!?!Но след толкова време едва ли и те изпитва съ6тото,но ни6то не пре4и се пак да се опита6 да бъдете не6то кат приятели.
Първоначално написано от ivcheto0o
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!