Преди около 2 години тръгнах с едно момиче. За мен тя бе перфекна и много я обичах (не че още не я обичам) всичко вървеше добре докато един ден най добрата и приятелка (с която ходех и скъсах заради въпросното момиче) ми каза, че е говорила гадни неща за мен пред нея и аз и повярвах и в яда си даже не исках и да поговорим за това. В последствие разбрах , че това е лъжа и поисках прошка но тя отказа. С времето започнах да я обичам все повече и повече. Мъчехсе да и обясня всичко, мои приятели и приятелки също говореха с нея но тя не искаше и да чува. И преди година и половина по стечение на обстоятелствата спрях контактите с нея. Постоянно гледам нейни снимки и си повтарям какъв съм идиот. Все още я обичам толкова много че почти не мисля за друго: когато ме изпитват мисля за нея, когато някой ми говори почти не го отразявам. искам с нея да бъдем заедно и до днес още имах надежда, когато разбрах че тя е стана МИС на училището си. Сега няма никаква надежда да съм с нея. Искам да ми дадете няккакъв съвет какво да правя? Благодаря предварително!