- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е любовта, ако не споделяш с любимия си човек?
Болезнената и най-проблемната тема.Включете нещо от личния си опит или дайте просто мнение по въпроса.Вие сте !![]()
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Любов без споделяне няма .Тя се основава именно на това- доверие ,обич и споделяне на всичко ,независимо добро или лошо![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Несподелената Любов е болка и самонараняване.Мисля 4е по4ти всеки го е изживял.
Нищо не е. Несподелената любов е най-гадното нещо. Аз бягам от истински чувства, докато не тръгна с някого и докато не съм сигурна, че няма да трае 2 дена.
После вече си заслужава.
Първоначално написано от ManiaSpiritY
I can't stop myself from loving you <3
Ммм, секс? Привързаност? Компромиси?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Споделянето на времето също ли се смята за "любов"?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ами ако двама души имат връзка, в която единият обича другия, но вторият не обича първия, ще просъществува кратко, защото колкото и вторият да прикрива истината, накрая влюбеният ще остане наранен и всичко ще приключи със сълзи и скандали. По-добре несериозна връзка, отколкото несподелена любов.
Била съм и в двете положения - и на обичащия, и на обичания. И в двата случая ме болеше.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Любовта се изгражда на принципа на приятелството, само, че в любовта има и интимни моменти.
Ако човекът до теб не ти е и приятел, то тогава никаква любов това не е.
И спря да се върти за миг земята..
Не е любов ако е несподелена, а само болка ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Вечна болка![]()
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Как може да има любов без споделяне ? Това е едно от най-важните неща в една връзка![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Съгласен съмПървоначално написано от izlishna
Споделянето зближава хората
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Любов любов, точно в момента няма на коя мацка да я дам, последната се подигра лошо с чувствата ми...
Доста познатоПървоначално написано от Bellatrix