.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Help me.. писмо..

моля ви сее да ме спаситее за пореден път.. трябва да напиша personal letter по англ. за утрее..мн е важно от това ще се реши срочната ми оценкаа а аз никога не съм могла да ги пиша... наистина мн ще ми помогнете,ако можете де ... мерси предварително

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    И к`во точно трябва да се пише в т`ва? Много сте ми интересни като искате помощ,но не правите нищо,за да олесните този от когото я търсите тази помощ. Ти направи ли някакво усилие да го напишеш? Поинтересува ли се малко поне от това? - Не.. Еми? Съжалявам,но на хора ,които не са се опитали поне малко от малко да направят нещо по въпроса не помагам..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

ами всъщност,поинтересувах се да.. как да ви обясня като госпожата каза самоо... personal letter to your friend... без тема без нищо

Нямам идея какво трябва да се пише, ама като прочетох заглавието, първото, което ми дойде на ума, беше, че трябва да разказваш за себе си...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ами не сте ли писали такива досега,да кажеш за какво става въпрос?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Кажи темата...

На тая тема personal letter мога да напиша 18 000 думи за 20 различни неща.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Кажи темата...

На тая тема personal letter мога да напиша 18 000 думи за 20 различни неща.
    Повече...това е просто лично писмо до приятел....има 1 година да пишем 20 човека и сигурно няма да обхванем всички възможни теми

Препоръчвам ти сама да си го напишеш,нали за това учиш английски.
    http://www.directessays.com/viewpaper/200508.html
    Ето ти пример,как можеш да напишеш такова писмо,но пак ти казвам опитай се сама,нищо не губиш . Успех
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си