- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Help me.. писмо..
моля ви сее да ме спаситее за пореден път.. трябва да напиша personal letter по англ. за утрее..мн е важно от това ще се реши срочната ми оценкаа а аз никога не съм могла да ги пиша... наистина мн ще ми помогнете,ако можете де ... мерси предварително![]()
И к`во точно трябва да се пише в т`ва? Много сте ми интересни като искате помощ,но не правите нищо,за да олесните този от когото я търсите тази помощ. Ти направи ли някакво усилие да го напишеш? Поинтересува ли се малко поне от това? - Не.. Еми? Съжалявам,но на хора ,които не са се опитали поне малко от малко да направят нещо по въпроса не помагам..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ами всъщност,поинтересувах се да.. как да ви обясня като госпожата каза самоо... personal letter to your friend... без тема без нищо![]()
Нямам идея какво трябва да се пише, ама като прочетох заглавието, първото, което ми дойде на ума, беше, че трябва да разказваш за себе си...
Ами не сте ли писали такива досега,да кажеш за какво става въпрос?
Кажи темата...![]()
На тая тема personal letter мога да напиша 18 000 думи за 20 различни неща.
Повече...това е просто лично писмо до приятел....има 1 година да пишем 20 човека и сигурно няма да обхванем всички възможни темиПървоначално написано от amk933
Препоръчвам ти сама да си го напишеш,нали за това учиш английски.
http://www.directessays.com/viewpaper/200508.html
Ето ти пример,как можеш да напишеш такова писмо,но пак ти казвам опитай се сама,нищо не губиш. Успех
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!