- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа че го харесва като той дори не ме и заблязва
+ Съгласна съм с теб.Първоначално написано от britzy
Какво като си дебелане си единствена пък и се пак си 5 клас кой знае в 7-8 та и на горе каква стройна фигура ще имаш.
+това 5клас си е голяма болка в дупето.![]()
![]()
с тези несподелени любови.
Но спокойно отиди запознай се бъди отракана за да небъдеш прецакана
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УСПЕХ !!!
![]()
![]()
удари една водка и давай направо
GTA Stunting
![]()
![]()
... трябваше да го кажеш от самото началоо че си 5 клас
![]()
![]()
![]()
...There's nothing like you and I....
по - добре почакай 1 - 2 годинки още и тогава се опитай![]()
...There's nothing like you and I....
Ако не си прочел,той е седми клас и нали знаете че се КАНДИДАТСВА и каво трябва да чакам и после да го търся по училищата![]()
![]()
![]()
Broken heart!!!
Мина ли вече на диета?
Ъъм ехооо-та ние ти казваме да отидеш да се запознаете-капиш?Първоначално написано от BeokenHeart123
![]()
бахахххах Теодосий от 7 клас ли е тоя прошляк ли еПървоначално написано от BeokenHeart123
ела земи мене, аз харесвам по-пухкавите
![]()
![]()
![]()
Какво беше това нищо не разбрах![]()
Broken heart!!!
Спокойно.. ще ти мине.. и още в колко ще се "влюбваш"
Не се вживявай, само 5 клас си. Според мен чувствата ти са обречени да останат несподелени. А когато каза, че той не те забелязва щото си дебела, ще кажа само едно: ПХАХА, кво като си дебела. Проблемът е, че си 5 клас, по дяволите!! Седмокласниците не обръщат внимание на толкова малки като теб. Аз като бях 7 клас, всички 5-класници ми бяха некви лапета. А ако наистина си отчаяна, разкрий му чувствата си. Според мен, обаче, ако той е задник, най-вероятно ще ти се изхили. УспехПървоначално написано от katericArofl
![]()
Блъсни се в него или уж случайно изпусни нещо под носа му,за да го дигне и му покажи най-лъчезарната си усмивка с едно хубаво изчервяване.И така завържи някакъв разговор без да му се натрапваш.След това,всеки път като го видиш го поздравявай усмихната и така постепенно...
![]()
БлагодаряПървоначално написано от LadyV
![]()
Broken heart!!!
иди и го питай напрао :
искаш ли да ти направя 1 свирка мн те харесвам и т.нНОО анонимно(едва ли ще ти откаже,освен ако ти не си... , кажи му че ще отслабнеш след тва и т.н.
абе не,са сериозно , шом си дебела няма смисъл или дай снимка да видим за кво става вапрос?![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от fire_magic
Ти защо не покажеш снимка да те видим,а?Та така коментираш другите.![]()
иди и се бласни в него след това се изчервиПървоначално написано от LadyV
с извинение: тва е някво зубарско запознанство
![]()
П.С.За снимка-Нямам подобни проблеми или каквито и да еа
а и тя каза че е лигав и по голям а тя е дебела заши мислиш че като испусне нещо той въбще ше иска да го вдигне?БаДЕТЕ РЕАЛИСТИ!
Първоначално написано от fire_magic
Предложи по-добро![]()
ми ок прави се на разсеяна и чакай той да се бласне в тебПървоначално написано от LadyV
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е още по-зубърско![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Откажи се!
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
+1Първоначално написано от NeverTheSame
Трябва се вземеш в ръце и да не те е срам чак толкова много,защото вс епак от това не зависи живота ти нали?!![]()
По-добре ще е да се опиташ да си създадеш някакви връзки с него..приятелски като за начало,а пък после вече ако проявява интерес към теб ще почваш да задълбаваш...
Незнам,но аз така бих постъпила!![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
1.Не е Лигав![]()
2.Няма да пращам снимки и да правя разни работи които не са за мен![]()
3.Тук има много дразнещи
Sorry,но въм влизала в други сайтове които се сдържат и не се обиждат нито приказват за накои работи които ...... нама хич да правя![]()
![]()
Broken heart!!!