.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Лепене на камънчета по ноктите...

Така. Днес една приятелка ми залепи камънчета по ноктите. Но паднаха много бързо, а и самото лепило хич не ги държеше здраво.ТА питах се вие с какво си лепите тези камънчета (за тези, който си лепкат де...). Чувала съм, че става с обикновенно лепило (от рода на Капчица), но ме притеснява това как ще ги махна след това и също така, че това уврежда нокътя. Ако има някакво лепило за нокти, но по-здраво моля да ми го кажете + цена ако може...

Мерси предварително !

Аз камъчета на нокти с лепило никога не съм си слагала. Слагам топ лак малко отгоре камъчето и после и отгоре топ лак. (Не съм сигурна дали говорим за едно и също.)

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Струва ми се, че лепила от рода на "капчица" не стават за подобни неща.
    Щото после ще се махнат трудно, все едно да си залепиш канаколит на нокътя Както и да е, може да не съм права, но така си мисля.
    Аз по магазините съм виждала, че тези камъчета се продават заедно със специално лепило.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Аз камъчета на нокти с лепило никога не съм си слагала. Слагам топ лак малко отгоре камъчето и после и отгоре топ лак. (Не съм сигурна дали говорим за едно и също.)
    И аз така.. седят ми по седмица..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Знам, че ги продават с такова лепило, обаче точно то не ми върши работа. А аз питах момичето дали няма да стане с топ лак, тя вика, че не ставало, ама сега ще пробвам. Мерси много!

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    И аз така.. седят ми по седмица..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

абе с капчица става..и лесно се маха,но остава лепило по нокътя..

аз ползвам лепилото в камъчета и после отгоре топ лак и си седят доста дълго време

Град
    [На Метри От Земята]
    и аз така :P
    Просто аз

Първо..Не се пише КамъНчета ,а КамъЧета! ( :
    Аз ползвам такива камъчета,обаче си ги лепя с едно лепило,което се купува от козметичен магазин,за да държи камъчетата поне 2 седмици..то е такова лепило ,което се лепят изкуствените нокти..но е супер издръжливо! Цена..ще ви излъжа-но май май към 7-8 лв..ако не и повече! Успех..

Град
    BurgasS
    Aз като се лакирам и ги слагам отгоре без никакво лепило,но падат много бърз.Иначе за лепило незнам,а с капчица съм си лепила изкуствени нокти и после нямах проблеми при махането

Пробвай лепилото, което е за изкуствени нокти.Въпреки че то не държи много.Аз не си слагам тези камъчета, по простата причина, че после лепилото се маха много трудно от ноктите.Има си камъчета, които се отлепят отдолу и направо ги слагаш, и отгоре топ лак.Вземи си от тях
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    хах,на мен само веднъж са ми слагали такива неща-една братовчедка ме прави с камъчета и ползваше лепилото към тях,обаче и при мен паднаха бързо.Сега мисля да си взема и аз,пък колкото издържат
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

аз имам много камъчета и ги лепя с топ лак друг е вапроса че аз се лакирам доста често(4-5 пъти в седмицата)

Цитирай Първоначално написано от silwinka
    [i] Първо..Не се пише КамъНчета ,а КамъЧета! ( : ...
    [i]
    Сори, за грешката . Просто бързах.
    The Devil Fucks like God makes Love.

Супер фен Аватара на galu6a
    аз с канаколит ,то е от рода на капчицата и държии наистина също така и съм си лепила изкуствени нокти с канаколит
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Враца
    Хаха, аз си ги лепях върху незасъхналия лак и отгоре с прозрачен, запечатвах ги... не случайно нокъта ми ставаше 1 метър дебел Само споделям, не мога да помогна
    еlsy

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Всъшност понеже ноктите редовно биват ''атакувани'',бързо падат дори да е с Капчица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си