.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Очила

Hybrid View

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    в слепоочните точки разтриваш с пръсти в кръгови движения,после отпред до веждите разтриваш,после отдолу,абе така не мога да ти обясня то си има специални точки които трябва да масажираш

Голям фен
    Май разбрах ... мерси много ... това не са ли суджок точки ? ... По колко време ги правиш тези масажи и има ли ефект ??

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    аз знам други..
    значии едното е .. четеш или гледаш нещо, което е близо, затваряш очи и веднага четеш или гледаш нещо далеч товя 3 пъти..
    след това : правиш бавни движения с очите на всички страни

това го прави по няколк пъти на ден , когато се сетиш.
    за тези упражнения съм сигурна , че помагат.
    на една приятелка майка и в момчнета няма диоптър благодарение на тях..

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен
    Мерси много

Аз също носа очила късогледа съм януари месец разбрах и сега почти 1 год диоптрите не са ми се дигнали и двете са на 1.25 нося ги само в часовете в дасакло, очния лекар каза да ги нося постояно, но една приятелка на майка ми каза да не ги защото така окото свиква и почва да мързелува и почва да се увеличава диоптера и аз я послушах и за една година не съм го дигнала . Нося ги в даскало в часовете само през междучасието ги свалям и пак в часа и вечер ако гледам телевизия или някой филм те попринцип са и за компа ама рядко ги слагам . При всеки е различно някои като не ги носят дигат други като носят ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си