От 3 месеца харесвам едно момче 1 год по малко от мен,а то всъщност е брат на едно момиче от нашия клас.Нямаше нужда да му искам скайпа защото го имах преди време сестра му влизаше с неговия и от там остана.И една вечер вече полудях и реших да му пиша и му писах кво праш тва онва и то малко излена като объркване се едно съм искала да пиша на сестра му и си полафихме малко ма той супер срамежлив някав.А пък иначе като се разминаваме по коридори гледа усмихва се и така.На другия ден сестра му ми казва че за деня има рожден ден,ана и аз се прая на чукната и викам така ли ..и реших да му честитя рождения ден,написах му хубави неща някая готин спомен намерих и пу писах той ми благодари писах ме си общи неща и разговора беше до там.После чакай като патка някой да ти пише..неее и аз пак да седна да пиша и пак общи приказки и му казах че е мн срамежлив хич не е разговорлив и той ми каза кво мога да си приказвам с теб ,разбирам да си от моя клас и да има кво да си кажа .Аз се ядосах и му казах добре прав си и бб. И ся в даскало той и неговия приятел се късат да ме гледат но хич не поддавам,въпреки че отвътре изгарям! моля кажете какво да правя ,как да се отнеса към него.Постоянно ми е в милситее ;(