Попринцип съм от средно-срамежливите. Харесвам едно момче и наистина държа на мнението му. Аз и още 5 момичета ще правим танц накрая на годината за един годишен концерт на училището. Иксаме и да има момчета, защото ще е по-хубаво. Танцът е РнБ. Друга групичка от класа едновременно прави също танц. Те искат да се конкурират с нас, но не разбирам защо. Та това момче харесва едно момиче, което е в съседната танцове групичка. Ако го поканят, то ще се съгласи заради момичето.
Момичето - наперена кокошка , която знае чувствата ми и използва това, за да ме накара да ревнувам. А ми беше фр
Та така ... утре е последния ден преди ваканцията. Искам да го попитам дали иска да участва в танца, но той ще каже на онова момиче. Не се познаваме много, но имам важно събитие докрая на деня и ако той ми отговори с НЕ, само защото момичето не е в този танц, това ще ми скапе Коледата ... обикновено правя грешката винаги да си мисля какво е в ума на другите. Не искам да се оплета, а и ми дадоха съвет да не съм сама като го питам. А и също четох, че очите са мощно оръжие ... тоест : гледам го в очите и кратко и ясно казвам "X, ние и още няколко момичета правим РнБ танц накрая на годината и ни трябват момчета. Искаш ли да участваш?" ... Та въпроса ми е, не че вие сте гадатели, но дали момичето ще предразположи момчето. А и освен това, вярно ли е, че ако гледаш някого в очите, ти го блокираш? А и освен това, ако той каже НЕ, как да реагирам? Да настоявам, като казвам ""Не приличаш на човек, който го е шубе!?" и тнт, или какво?