- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против аналния?
Здравийте![]()
Мм.. ще ме изивните ако се повтарям може да има подобни теми просто от скоро се ровя повечко в сайтаТа така де въпроса ми е към момичетата? За или против аналния сте правили ли сте го споделете мненение?Има ли някаква опасност от него.
Питам просто защото ходя с едно момче от 4 месеца и той много иска ама на мене нещо май не ми допада идеята![]()
Не съм момиче ама само с мисълта за анален секс и ми се гади, нз защо ама този вид задоволение не ми харесва на мен лично като знам анала за какво се използва по принцип, но това си е все пак лично мое мнение и нека да видим женската част какво ще каже![]()
![]()
Има около илядо подобни теми,нужна ли е още една?![]()
Авееее д*пето е за ... сеш се ... използвай го по предназначение.. а не да си вкарваш работи там.. от там само излизат.. !! Кажи го това и на приятеля ти! И аз бях така едно време , ама ми дойде акъла в главата
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
мисля че се извиних предварително ..ама кат искаш се зъбиПървоначално написано от golqmumnik
![]()
Против.![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Интересно обяснение. ХАХАХАПървоначално написано от daehuu
![]()
и се пак Пробвала съм 3-4 пъти,но истината е че съп против аналния секс. и не само заради сконфузните ситуаци,но и някой ЗВУЦИ.
![]()
![]()
![]()
![]()
против![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами малкото опит ,който имам с аналния .....Абе не е за мене като че ли тая работа!
Доживях да съм съгласна с твое мнение ..Първоначално написано от daehuu
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За ако е по взаимно желание и ако момчето знае какво да прави е доста приятно,единствената опастност е да се наакаш , аз имам и добри и не толкова добри впечатления от тоя тип секс,но все още понякога го правя и го искам.Ти сама решаваш да ли би пробвала или не.Само ще добавя,че не е толкова страшно и не боли толкова ,колкото казват някой от момичетата тук.Момичетата,които се отпускат максималко при анален секс навярно са изпитали голямо удоволствие .Дано и при теб да е така.УспехПървоначално написано от radii
Sleda ot liubovta
Баси .. кво ви е толко кеф да ви ръгат отзад![]()
Това казваме ,че не ни е кеф ,само сме опитвали!Първоначално написано от iveetyy
Тъй ли? Че то и устите са за ядене и говорене ама друго се прави с тях нали?Първоначално написано от daehuu
Как няма да ги кефи? В ануса има милиони нервни окончания, стимулирането на които е свързано с приятни усещания. Естествено, че ще ги кефи.Първоначално написано от iveetyy
Хилари... растем променяме се.. нормално е.Първоначално написано от Hilary_
не знаеш аз за колко много неща съм бил съгласен с теб.., но си намирах причина да споря..
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
[quote="ImmortalTechnique"]Има нещо вярно... , но като се замислиш в устата влизат работи.. следователно.. може да се прави френска... ама в дупето нищо не излиза... Абе аналния.. не е секс ве.. т'ва е няква извратена прищявка за мен, а френската... принципно мога и без.. така ,че. Недей ми казва... ,че с устата било същото. Да ти кажа и п*тката е само за зачеване , а ние си правим удоволствие.. така,че... ай без да спорим.Първоначално написано от daehuu
![]()
ми в ануса има много нервни укончание ,които при секс водят до много голямо удоволствие.Различно,неста ндартно,разнообразие на нещата.Според момчетата и по тясно и по-яко удоволствие.Както и според менПървоначално написано от iveetyy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
+1. Освен това е и някак си мръснишко и перверзно.Първоначално написано от anichka12345678
Гнусно.Изобщо не ми допада идеята.
Против
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
нямам нищо против него...![]()
И аз съм против...Не мисля, че бих пробвала някога. Самата идея ме отвращава, пък и като съм чела какви гафове ставатНе, мерси....
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
хихи знаех си аз ..Първоначално написано от daehuu
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3