.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 129

За или против аналния?

Здравийте
    Мм.. ще ме изивните ако се повтарям може да има подобни теми просто от скоро се ровя повечко в сайта Та така де въпроса ми е към момичетата? За или против аналния сте правили ли сте го споделете мненение?Има ли някаква опасност от него.
    Питам просто защото ходя с едно момче от 4 месеца и той много иска ама на мене нещо май не ми допада идеята

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Не съм момиче ама само с мисълта за анален секс и ми се гади, нз защо ама този вид задоволение не ми харесва на мен лично като знам анала за какво се използва по принцип, но това си е все пак лично мое мнение и нека да видим женската част какво ще каже

Град
    Знам ли и аз,майна
    Има около илядо подобни теми,нужна ли е още една?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    търсачката работи!

Авееее д*пето е за ... сеш се ... използвай го по предназначение.. а не да си вкарваш работи там.. от там само излизат.. !! Кажи го това и на приятеля ти! И аз бях така едно време , ама ми дойде акъла в главата

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Има около илядо подобни теми,нужна ли е още една?
    мисля че се извиних предварително ..ама кат искаш се зъби

Град
    Пловдив
    Против.
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Авееее д*пето е за ... сеш се ... използвай го по предназначение.. а не да си вкарваш работи там.. от там само излизат.. !! Кажи го това и на приятеля ти!
    Интересно обяснение. ХАХАХА и се пак Пробвала съм 3-4 пъти,но истината е че съп против аналния секс. и не само заради сконфузните ситуаци,но и някой ЗВУЦИ.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    против
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Пловдив
    Ами малкото опит ,който имам с аналния .....Абе не е за мене като че ли тая работа!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Авееее д*пето е за ... сеш се ... използвай го по предназначение.. а не да си вкарваш работи там.. от там само излизат.. !! Кажи го това и на приятеля ти! И аз бях така едно време , ама ми дойде акъла в главата
    Доживях да съм съгласна с твое мнение ..

Re: За или против аналния?

Цитирай Първоначално написано от radii
    Здравийте
    Мм.. ще ме изивните ако се повтарям може да има подобни теми просто от скоро се ровя повечко в сайта Та така де въпроса ми е към момичетата? За или против аналния сте правили ли сте го споделете мненение?Има ли някаква опасност от него.
    Питам просто защото ходя с едно момче от 4 месеца и той много иска ама на мене нещо май не ми допада идеята
    За ако е по взаимно желание и ако момчето знае какво да прави е доста приятно,единствената опастност е да се наакаш , аз имам и добри и не толкова добри впечатления от тоя тип секс,но все още понякога го правя и го искам.Ти сама решаваш да ли би пробвала или не.Само ще добавя,че не е толкова страшно и не боли толкова ,колкото казват някой от момичетата тук.Момичетата,които се отпускат максималко при анален секс навярно са изпитали голямо удоволствие .Дано и при теб да е така.Успех
    Sleda ot liubovta

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Баси .. кво ви е толко кеф да ви ръгат отзад

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Това казваме ,че не ни е кеф ,само сме опитвали!

Авееее д*пето е за ... сеш се ... използвай го по предназначение.. а не да си вкарваш работи там.. от там само излизат.. !!
    Тъй ли? Че то и устите са за ядене и говорене ама друго се прави с тях нали?

Как няма да ги кефи? В ануса има милиони нервни окончания, стимулирането на които е свързано с приятни усещания. Естествено, че ще ги кефи.

Град
    Пловдив
    Да бе стигате с тези клишета вече!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Доживях да съм съгласна с твое мнение ..
    Хилари... растем променяме се.. нормално е. не знаеш аз за колко много неща съм бил съгласен с теб.., но си намирах причина да споря..

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!

[quote="ImmortalTechnique"]
    Авееее д*пето е за ... сеш се ... използвай го по предназначение.. а не да си вкарваш работи там.. от там само излизат.. !!

Тъй ли? Че то и устите са за ядене и говорене ама друго се прави с тях нали?
    Има нещо вярно... , но като се замислиш в устата влизат работи.. следователно.. може да се прави френска... ама в дупето нищо не излиза... Абе аналния.. не е секс ве.. т'ва е няква извратена прищявка за мен, а френската... принципно мога и без.. така ,че. Недей ми казва... ,че с устата било същото. Да ти кажа и п*тката е само за зачеване , а ние си правим удоволствие.. така,че... ай без да спорим.

ми в ануса има много нервни укончание ,които при секс водят до много голямо удоволствие.Различно,неста ндартно,разнообразие на нещата.Според момчетата и по тясно и по-яко удоволствие.Както и според мен
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Различно,нестандартно,разн ообразие на нещата.Според момчетата и по тясно и по-яко удоволствие.Както и според мен
    +1. Освен това е и някак си мръснишко и перверзно.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Гнусно.Изобщо не ми допада идеята.
    Против
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

нямам нищо против него...

Супер фен Аватара на cookie_master
    Против
    МОМИЧЕ!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    И аз съм против...Не мисля, че бих пробвала някога. Самата идея ме отвращава, пък и като съм чела какви гафове стават Не, мерси....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на Hilary_
    не знаеш аз за колко много неща съм бил съгласен с теб.., но си намирах причина да споря..
    хихи знаех си аз ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си