.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 129
    Град
    Paradise
    За. Макар че съм пробвала само един път. Ама ще има още опити де. да видим какво ще стане

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Това е като "за или против наркотиците".
    Не ми е най-любимото.

Не съм правила анален секс,но разбира се ще опитам,надявам се да ми хареса,за него съм,защото особено за момчетата е адски възбуждащо и приятно А и жените имат уникални дупета,как няма да им се иска на момчетата..да ги оправят

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от daehuu
    не знаеш аз за колко много неща съм бил съгласен с теб.., но си намирах причина да споря..
    хихи знаех си аз ..
    Е чи как я мислиш тая работа..с теб се спори много яко.. Неква такава.. ае.. готина си

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Не е като да не съм правил анален секс с момиче, но определено е по-различно и от двете страни - и мъжете не можем просто грубо да го натикаме и давай-юруш, щото ще стане беля. Този тип секс може да бъде страшно нежен и приятен и за двамата партньори, но както всяко нещо изисква тренировки и много, ама много желание и доверие.

Опасенията са ясни, всички са ги изброили вече неведнъж. Затова ако ще правиш анален секс, приготви се и за лоша развръзка. Важното е - можеш ли да му имаш доверие, че няма да те погледне с други очи, ако се случи някой инцидент и как би се чувствала ти - дискомфортно ли? Ако наистина си имате доверие, експериментирайте, ще ви хареса.

И да, има страшно много нервни окончания, това не е клише в никакъв случай. Особено при жените се допира вътрешната стена на матката при дълбоко анално проникване, което не може да се получи ама по никакъв начин при вагинален секс. Удоволствието е божествено по думи на практикуващи този тип секс приятелки. Смело напред
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Мега фен Аватара на Hilary_
    Е чи как я мислиш тая работа..с теб се спори много яко.. Неква такава.. ае.. готина си
    трогната съм ..

аве не че боли,ест ако момчето си знае работата,ама не съм изпитвала огромно удоволствие ... общо взето беше и от любопитство и за да зарадвам пеиятеля ми ,че мн му се искаше абе друго си е вагиналния

Нещо не съм му фен май, поне на този етап
    Ама знае ли се, те мн неща не ми харесваха преди ама..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

:)

в газъъъ си е в газъъъ

Харесва ми и ще го правя докато правя секс.

Град
    Пловдив
    Не знам защо поселедния път сама си го поисках отзад... Но пак казвам,че съм против може би,защото всичките ми опити за анален са завършвили катастрофално до сега.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от GirlfromHell
    Не знам защо поселедния път сама си го поисках отзад... Но пак казвам,че съм против може би,защото всичките ми опити за анален са завършвили катастрофално до сега.
    Включително и този последен път ли ?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Включително и този последен път ли ?

Мда,той всъшност ми беше третия опит..

Не съм против, но вмомента нямам желание
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Кво ще рече катастрофално - насра ли се ма?
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Супер фен Аватара на psych0
    против

Цитирай Първоначално написано от KASAPA
    мм не е много забавно.. даже т0ва е нещото което ме кара да не пробвам въпреки че любопитството напира в мен ;d

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от radii
    Цитирай Първоначално написано от KASAPA
    мм не е много забавно.. даже т0ва е нещото което ме кара да не пробвам въпреки че любопитството напира в мен ;d
    Напира ли душицооо Чакай сега, като мине Нова Година ще ти кажа

Против !
    Като се отпусне мускула на отверстието си е все тая дали отпред или отзад ...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Против, не за друго просто може да те докара до ранички в тази област и даже някои кофти болести.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Против... Това е възможно най.... най нехигиеничната и нестандартната "дупка" за секс. През нея все пак хората ... серат. Отвратително е

Не съм опитвала и самата идея не ми допада някак си.
    Не мога да споделя мнение как е,но самият акт ми се струва гаден.Наистина доставя доста удоволствие на момчетата и е перверзно и мръснишко,което е готино,но ... анала си е за друго нещо.Всеки с мнението си.

[quote="daehuu"]
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Авееее д*пето е за ... сеш се ... използвай го по предназначение.. а не да си вкарваш работи там.. от там само излизат.. !!

Тъй ли? Че то и устите са за ядене и говорене ама друго се прави с тях нали?
    Има нещо вярно... , но като се замислиш в устата влизат работи.. следователно.. може да се прави френска... ама в дупето нищо не излиза... Абе аналния.. не е секс ве.. т'ва е няква извратена прищявка за мен, а френската... принципно мога и без.. така ,че. Недей ми казва... ,че с устата било същото. Да ти кажа и п*тката е само за зачеване , а ние си правим удоволствие.. така,че... ай без да спорим.
    И в дупето влизат разни неща - например всички медикаменти, които се приемат per rectum

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    против
    И аз. Пробвала съм... Отрват е.. И боли..

I'm inlove with a criminal...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си