- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против аналния?
За. Макар че съм пробвала само един път. Ама ще има още опити де. да видим какво ще стане![]()
Това е като "за или против наркотиците".
Не ми е най-любимото.
Не съм правила анален секс,но разбира се ще опитам,надявам се да ми хареса,за него съм,защото особено за момчетата е адски възбуждащо и приятноА и жените имат уникални дупета,как няма да им се иска на момчетата..да ги оправят
![]()
Е чи как я мислиш тая работа..с теб се спори много яко..Първоначално написано от Hilary_
Неква такава.. ае.. готина си
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Не е като да не съм правил анален секс с момиче, но определено е по-различно и от двете страни - и мъжете не можем просто грубо да го натикаме и давай-юруш, щото ще стане беля. Този тип секс може да бъде страшно нежен и приятен и за двамата партньори, но както всяко нещо изисква тренировки и много, ама много желание и доверие.
Опасенията са ясни, всички са ги изброили вече неведнъж. Затова ако ще правиш анален секс, приготви се и за лоша развръзка. Важното е - можеш ли да му имаш доверие, че няма да те погледне с други очи, ако се случи някой инцидент и как би се чувствала ти - дискомфортно ли? Ако наистина си имате доверие, експериментирайте, ще ви хареса.
И да, има страшно много нервни окончания, това не е клише в никакъв случай. Особено при жените се допира вътрешната стена на матката при дълбоко анално проникване, което не може да се получи ама по никакъв начин при вагинален секс. Удоволствието е божествено по думи на практикуващи този тип секс приятелки. Смело напред![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
трогната съм ..Първоначално написано от daehuu
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аве не че боли,ест ако момчето си знае работата,ама не съм изпитвала огромно удоволствие ... общо взето беше и от любопитство и за да зарадвам пеиятеля ми ,че мн му се искашеабе друго си е вагиналния
![]()
Нещо не съм му фен май, поне на този етап
Ама знае ли се, те мн неща не ми харесваха преди ама..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
в газъъъ си е в газъъъ
Не знам защо поселедния път сама си го поисках отзад...Но пак казвам,че съм против може би,защото всичките ми опити за анален са завършвили катастрофално до сега.
Включително и този последен път ли ?Първоначално написано от GirlfromHell
Първоначално написано от BePoHuKa
Мда,той всъшност ми беше третия опит..
Не съм против, но вмомента нямам желание![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Кво ще рече катастрофално - насра ли се ма?Първоначално написано от GirlfromHell
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
мм не е много забавно.. даже т0ва е нещото което ме кара да не пробвам въпреки че любопитството напира в мен ;dПървоначално написано от KASAPA
Напира ли душицоооПървоначално написано от radii
Чакай сега, като мине Нова Година ще ти кажа
![]()
Против !
Като се отпусне мускула на отверстието си е все тая дали отпред или отзад ...
Против... Това е възможно най.... най нехигиеничната и нестандартната "дупка" за секс. През нея все пак хората ... серат. Отвратително е![]()
Не съм опитвала и самата идея не ми допада някак си.
Не мога да споделя мнение как е,но самият акт ми се струва гаден.Наистина доставя доста удоволствие на момчетата и е перверзно и мръснишко,което е готино,но ... анала си е за друго нещо.Всеки с мнението си.
![]()
[quote="daehuu"]И в дупето влизат разни неща - например всички медикаменти, които се приемат per rectumПървоначално написано от ImmortalTechnique
И аз.Първоначално написано от soul1199
Пробвала съм... Отрват е.. И боли..
![]()
I'm inlove with a criminal...