- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против аналния?
за
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
против
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
az sam za![]()
![]()
![]()
Skate or Die , Ride n' Hide , Fuck the haters , Long live SKATERS !!!! ^^ ...
Fuck the police n' have a nice day !!! ;]]
Момче съм, правил съм 1 път анален и е много възбуждащо, а също и на приятелката ми и хареса.
против![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Първоначално написано от playboyche
Сексомразец![]()
![]()
![]()
I love my girl <3
за ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Vsichki maje tova iskat.Oste ne sam razreshavala n anikoi,no az sam opitvala sama
и мен ме молиха нямам намерение скоро да приемам..тфа си остава противно и точка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
твърдо ЗА...ако някое момче види някоя сладурана със адския задник както стана оня ден....мале да не говоря кво ми идеше да направя...
Не и за тяхПървоначално написано от t0d1t0
![]()
I love my girl <3
Първоначално написано от Alexandra1993
че то теб ако не те кефи кой друг тогава. :Д Имам чуството че видиш ли такава тема и ти се отваря лафа. Нищо лично към тебе нямам : ) А колкото до аналния не мисля скоро да пробвам нещо не ми се нрави.Лично мнение.
абе alexandra1993 имам чувството р че си професионална курвичка честно![]()
Budi sebe si !
Колкото за - Толкова и против
Що се отнася до мен-против,но нямам нищо против хората който си го харесват.![]()
А може би той е прав? ХАХАХАПървоначално написано от Alexandra1993
Ще ни отговориш ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!
к***а ама ти такава няма да си хванеш нали?Първоначално написано от Untitled
![]()
против
Абсолютно същото мисля и азПървоначално написано от Dollystar
come here rude boy, boy, can you GET IT UP? ♥
И курва да е, к'во лошо?Първоначално написано от snake223071
Аз си ги обичам примерно...
![]()
абе я оставете момичето на мираможе да бъде каквато си иска .. : ) какво ви бърка изобщо каква е ?
Exorcism !
Преди да срещна човека с когото съм в момента ми беше все тая, дори може би бях против ... Сега обаче когато той го поиска и си го заслужи след достаааа усилия... И въпреки това не ми допада идеята да видя някое 14 момиченце което пуска тема как смята или е правила анален секс с приятеля си ... Хора не забравяйте за всичко си има време, вие искате от много малки да опитате всичко в тоз живот
![]()