- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малко помощ от хората, които живеят във Варна.
Добър вечер.![]()
Значи дойде и моят ред да поискам малко помощ. Започвам от там, че тренирам танци и по-точно хип-хоп... и до сега съм си танцувала с обикновен прилепнал анцуг, но тези дни реших да се поразходя и да си взема нещо по-широчко и изсухлено както се казва. Не става въпрос за дънки, а за анцуг. Иии тръгнах аз да обикалям из града, но си нямах на идея къде да търся. Ходих в Ню Йоркър-а, но там пък не можах да намеря нищо, което да ми допадне и се запътих към магазини втора ръка, защото са ми казвали, че там мога да открия такъва дрехи. Обиколих няколко, включително и Мания-та, която е на центъра, но пак без резултат. И поради тази причина, вече отчаяна, реших да попитам вас, дали можете да ми помогнете с намирането на някой магазин в който мога да открия това, което търся.Много ще съм ви благодарна.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
защо не си купиш мъжки Адидас?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не съм от Варна, но там няма ли някакъв хип-хоп магазин, нещо от тоя сорт...
Амиии не съм привърженичка на Адидаса, поради причината, че навсякъде всички са плъзнали с дрехи от тази марка, пък и не ми се дават 80-90лв за анцуг, защото мисля оригиналните бяха толкова ако не се лъжаТърся някакъв друг вариант.
Но мерси все пак.
Ами може и да има, но там е работата, че не съм на ясно къде се намира той. Затова питам тук.Първоначално написано от BlackKeys
![]()
добре,все пак си купи мъжкиседи супер яко на момиче
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Тренираш хип хоп..едва ли го тренираш самичка де...така че питай там някои от тези с които танцуваш 100% някой от тях ще ти каже къде има хип хоп магазин ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
^
Еми не тренирам сама, обаче те и другите с които тренирам са си с обикновени анцузи, не с такива широчки и само тренера ми е с такива широки, но пък той ми каза, че си ги е взел от Ню йоркъра, а аз бях там и не си харесах нищоХамава работа..... ама пък искамд а си намеря
ммм...не знам до колко ще съм ти от помощ..знам 2 магазина за хип-хоп облекла,но не съм гледала какво продават вътре,следователно не знам дали има анцунзи.Единия е срещу На тъмно...другия е като тръгнеш от шадраваните за към морската малко преди Теранова...![]()
Мацката , привет. Отиди на колхозния пазар има страшни имитации на адидас за по 20-30 лева има сергии навсякъде там ( аз ти препоръчвам оригиналните ама са малко по така $)![]()
Murcielago & Brabus Rocket <3