- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Удължаване и сгъстяване на мигли
Има ли някой , който си ги е сгъстявал? искам да задам конкретен въпрос...Колко снопчета са необходими приблизително?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Процедурата се извършва като за основата на собствените мигли се закрепват косъм по косъм удължителите, които впоследствие се сливат с естествените мигли.
Има три различни дължини мигли на снопчета - къси, средни и дълги според участъка, на който се поставят и ефекта, който искаме да постигнем. Процедурата отнема около 45 минути. A самите те издържат до месец.
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
да, това ми е яснодобавят се снопчета мигли,но колко са необходими приблизително?
Необходими са около 15- 20 снопчета.
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
благодаря![]()
говоря за нещо такова
http://m.sibir.bg/uploads_bg/blog/00...35_23268_b.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_wc0nkTlY5h...6/SDC10791.JPG
знам , че не стои никак естествено , но просто за случая ми трябва нещо подбно
за него около 20 или може би повече?
Ами незнам колко точно ще са нужни за подобен резултат. Защо не попиташ в някое студио. Но и според мен ще са повече от 20 както каза.![]()
да това и ще направя. исках просто да се ориентирам в цената , понеже на ценоразписа пише 50. ст на снопче![]()
еми на мен ми взеха 31лв .. ама аз съм от Варна..Незнам откаде си и какви цени има в твоя град.![]()
Аз си бях сложила такива мигли за бала,седяха многог готинко и с една очна линия отгоре не си личи ,толкова че са изкуствени...мен ми взеха около 25 лева и ми седяха около месец.Усетих ,че дойде време да ги махам когато за познах да си усещам ,че са на мен... отлепат се лекичко и това ти драска малко на клепача .
П.С и не си слягайте спирала на тях ,че като влезнете да се купите и става мазало .. хихихи