.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Хммм...Струва ли си...?

Такаа от къде да започна...Емии значи има едно момче което е много хубаво,грижовно ии изобщо по мои вкус освен едно нещоо...(което ще кажа по нататък)Харесвам го от много време и мисля че и тои ме харесва понеже постоянно се закачаме,обръштаме си много внимание,и почти винаги сме заедно...Таа проблема му е че за да имам успешна връска с него тябва да започна сексуален живот...Но от друга страна много го харесвамм...Но пък искам да се пазя поне още година а бог знае какво ще е положението тогава..Дайте малко савети моля..

Извинявам се ако има правописни грешки.И нека годините ми останат в таина.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    без секс не може викаш лол

шт-щ?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Бегай си играй с куклите,майна,рано ти е за любоФ

О боже моля ви за смислени отговори като човек..!ии golqmumnik нито ме знаеш на колко години съм нито нищо... :Х

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    За да има смислени отговори, трябва да има смислен въпрос. Необходимо и достатъчно условие

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Има лесен отговор .... продължавайте да си се закачате.. пък след година живот и здраве ...
    Angel of hell

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    о4аква6 друг да вземе ре6ението вместо теб ?!?! А 6том пита6 зна4и не си готова за тази стъпка и никои не може да те накара.Стига си мислила какво иска тои...ако те харесва6е и иска6е да е с теб това не би било воде6тото.

Изчакай да станеш поне на 17 или 18. По-малка няма смисъл. Нито организмът ти е узрял достатъчно, нито нищо. Но ти си решаваш. Ако пък решиш да правиш психически се подготви, че няма да си очарована и непременно с предпазни средства и е хубаво да се образоваш сексуално, ако още не си, за да не ти се случи нещо гадно.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    НЕ СИ СТРУВА !!!! ТЪПА СИ !!!! СКАЧАЙ У ЛЕВО !!!!

If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    абе я се стегни,сякаш не може без секс оня да издържи,ако поиска му казваш,че още не си готова и тва е,не е задължително да му пуснеш,пък и ако той наистина държи на теб,няма да те притиска
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    абе я се стегни,сякаш не може без секс оня да издържи,ако поиска му казваш,че още не си готова и тва е,не е задължително да му пуснеш,пък и ако той наистина държи на теб,няма да те притиска

+

към авторката:Тъпа си да,боли от истината един себеуважаващ се човек няма да ходи да задържа някакъв глупак ,само като му предлага секс.Годините ги запазваш в тайна,защото или си на 13,14,15 г или те е срам да ги кажеш за да не ти се изсмеят в лицето.Колкото до това май курвите растат ли растат!!!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

щом толкова искаш да знаеш на колко съм на 16 ето на не сам от тея дет са еб*т на 12-13 годинии !!!

ии искам да се пазяя поне до наближаването на 18-тата ми година

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fluffy2
    щом толкова искаш да знаеш на колко съм на 16 ето на не сам от тея дет са еб*т на 12-13 годинии !!!
    Това с годините е много смешно... Може и на 20 да си ама като си с ограничено мозъчно вещество е все тая.

Не е важно толкова на колко години ще е. Ами дали е готова. Аз казах поне на 17-18, защото принципно на тази възраст си по-умен и отговорен, отколкото на 14-15. Но ако мислиш, че си готова, няма лошо. Но, както казах по-горе, отнасяй се сериозно, това не е игра, защото може да изпатиш, ако не внимаваш. Но най-добре ти си чувстваш как искаш да е. Ти си прецени.

soul1199 написа:
    абе я се стегни,сякаш не може без секс оня да издържи,ако поиска му казваш,че още не си готова и тва е,не е задължително да му пуснеш,пък и ако той наистина държи на теб,няма да те притиска Wink

+1
    Не e важно да си всичко за всички,а нещо за някого! За света може да си само човек, но за един човек да си целият свят .. !!!

глупава си ,предполагам,че си на 13-14 години... ии щом искаш сериозна връзка ,много ясно,че ще трябва да започенеш половия живот ... според мен си още малка от която и страна да погледна... така че не бързай,когато си готова тогава.. ! тоя го заебавай и търси друг,няма му ходиш подир гъза я... можеш да трънеш с него и ако тии предложи да сте заедно...да му кажеш,че не си готова,ако те отреже...да не ти пука.. според мене секса не е най-важен... и зависи момчето на колко години е

МноУ си тъпа Е! Той щи поставя условия - "ако не те наеба няя ходим" туй ли искаш ми каеш. ВАри сЪ гръмни ее.

Ами, да речем, че ти стигат толкова подигравки. Поговорете и му покажи, че държиш на него, но просто не си готова.

най сетне един по-смислен отговор..мерси на Gigi1302...

Пак заповядай.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъм къде е сложното да му кажеш: "Глей сега, кефя ти се искам да сме заедно, обаче секс ще правя най-рано след година Ако остискаш ще е с теб, ако не - прав ти път."

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на azida
    хахаха трябва да спиш с него, за да имате сериозна вразка...Та това е толкова глупаво...Сигурна ли си, че просто не иска да спи с теб и да те зареже???

Саветът от мен е - не го прави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си