- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хммм...Струва ли си...?
Такаа от къде да започна...Емии значи има едно момче което е много хубаво,грижовно ии изобщо по мои вкус освен едно нещоо...(което ще кажа по нататък)Харесвам го от много време и мисля че и тои ме харесва понеже постоянно се закачаме,обръштаме си много внимание,и почти винаги сме заедно...Таа проблема му е че за да имам успешна връска с него тябва да започна сексуален живот...Но от друга страна много го харесвамм...Но пък искам да се пазя поне още година а бог знае какво ще е положението тогава..Дайте малко савети моля..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявам се ако има правописни грешки.И нека годините ми останат в таина.
без секс не може викаш лол
шт-щ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Бегай си играй с куклите,майна,рано ти е за любоФ![]()
О боже моля ви за смислени отговори като човек..!ии golqmumnik нито ме знаеш на колко години съм нито нищо... :Х
За да има смислени отговори, трябва да има смислен въпрос. Необходимо и достатъчно условие![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Има лесен отговор .... продължавайте да си се закачате.. пък след година живот и здраве ...
Angel of hell
о4аква6 друг да вземе ре6ението вместо теб ?!?! А 6том пита6 зна4и не си готова за тази стъпка и никои не може да те накара.Стига си мислила какво иска тои...ако те харесва6е и иска6е да е с теб това не би било воде6тото.
Изчакай да станеш поне на 17 или 18. По-малка няма смисъл. Нито организмът ти е узрял достатъчно, нито нищо. Но ти си решаваш. Ако пък решиш да правиш психически се подготви, че няма да си очарована и непременно с предпазни средства и е хубаво да се образоваш сексуално, ако още не си, за да не ти се случи нещо гадно.
НЕ СИ СТРУВА !!!! ТЪПА СИ !!!! СКАЧАЙ У ЛЕВО !!!!
![]()
If I played you like a toy?
абе я се стегни,сякаш не може без секс оня да издържи,ако поиска му казваш,че още не си готова и тва е,не е задължително да му пуснеш,пък и ако той наистина държи на теб,няма да те притиска![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
+
към авторката:Тъпа си да,боли от истината един себеуважаващ се човек няма да ходи да задържа някакъв глупак ,само като му предлага секс.Годините ги запазваш в тайна,защото или си на 13,14,15 г или те е срам да ги кажеш за да не ти се изсмеят в лицето.Колкото до това май курвите растат ли растат!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
щом толкова искаш да знаеш на колко съм на 16 ето на не сам от тея дет са еб*т на 12-13 годинии !!!
ии искам да се пазяя поне до наближаването на 18-тата ми година
Това с годините е много смешно... Може и на 20 да си ама като си с ограничено мозъчно вещество е все тая.Първоначално написано от fluffy2
Не е важно толкова на колко години ще е. Ами дали е готова. Аз казах поне на 17-18, защото принципно на тази възраст си по-умен и отговорен, отколкото на 14-15. Но ако мислиш, че си готова, няма лошо. Но, както казах по-горе, отнасяй се сериозно, това не е игра, защото може да изпатиш, ако не внимаваш. Но най-добре ти си чувстваш как искаш да е. Ти си прецени.
soul1199 написа:
абе я се стегни,сякаш не може без секс оня да издържи,ако поиска му казваш,че още не си готова и тва е,не е задължително да му пуснеш,пък и ако той наистина държи на теб,няма да те притиска Wink
+1
Не e важно да си всичко за всички,а нещо за някого! За света може да си само човек, но за един човек да си целият свят .. !!!
глупава си ,предполагам,че си на 13-14 години...ии щом искаш сериозна връзка ,много ясно,че ще трябва да започенеш половия живот ... според мен си още малка от която и страна да погледна...
така че не бързай,когато си готова тогава.. ! тоя го заебавай и търси друг,няма му ходиш подир гъза я...
![]()
можеш да трънеш с него и ако тии предложи да сте заедно...да му кажеш,че не си готова,ако те отреже...да не ти пука.. според мене секса не е най-важен...
и зависи момчето на колко години е
![]()
МноУ си тъпа Е! Той щи поставя условия - "ако не те наеба няя ходим" туй ли искаш ми каеш. ВАри сЪ гръмни ее.
Ами, да речем, че ти стигат толкова подигравки. Поговорете и му покажи, че държиш на него, но просто не си готова.
най сетне един по-смислен отговор..мерси на Gigi1302...
Пак заповядай.![]()
Ъм къде е сложното да му кажеш: "Глей сега, кефя ти се искам да сме заедно, обаче секс ще правя най-рано след година Ако остискаш ще е с теб, ако не - прав ти път."![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хахаха трябва да спиш с него, за да имате сериозна вразка...Та това е толкова глупаво...Сигурна ли си, че просто не иска да спи с теб и да те зареже???
Саветът от мен е - не го прави