.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Pwnmaster ти си единсвения трезвомислещ човек в този форум май.
    Не бе, мен.Просто янкофилът изкарва САЩ като демократичен рай.Той си няма на представа колко конфликти са започнали ЦРУ и че те правят КГБ и ЩАЗИ като едно голямо нищо за еспионажни убийства.
    Не отричам, че КГБ са убивали хора, но бройката им е нищо сравнено с ЦРУ.Говори си още за САЩъ, но е добре да научиш нещо и за Източна Европа.
    П.С Не сравнявай днешна Русия със Съветският съюз.
    kthxbye
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Да не мислите, че чак сега имат възможности да ви следят? Просто 1 вид сега си признават публично.
    Ето това се опитвах да кажа през цялото време! Евала! И някой друг да мисли като мен.

bulgarian1878 Прочетох ти целият пост. Като цяло не ти пука, че ще те следят, но май явно не искаш ей така - от инат, защото ограничавало "правата" ти. А относно "тоталитаризма", ще повтроя нещо което казах и по-рано:
    "Това, че законите се затягат и започват да работят не значи, че има тоталитаризъм!"

Волен Сидеров

А май по-рано беше споменал, че полицията идва на власт? Ами това е добре и не означава, че задължително ще бъде злоупотребявано. Ще сме един вид полицейска държава. Я виж в Германия колко е затегната работата - нима и там е "тоталитаризъм"?! Или пък в САЩ където навършват пълнолетие на 21? Или която и да е друга държава със строги закони? Май само в България няма "тоталитаризъм" и виж на какво дереже сме...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Pwnmaster ти си единсвения трезвомислещ човек в този форум май.
    Не бе, мен.Просто янкофилът изкарва САЩ като демократичен рай.Той си няма на представа колко конфликти са започнали ЦРУ и че те правят КГБ и ЩАЗИ като едно голямо нищо за еспионажни убийства.
    Не отричам, че КГБ са убивали хора, но бройката им е нищо сравнено с ЦРУ.Говори си още за САЩъ, но е добре да научиш нещо и за Източна Европа.
    П.С Не сравнявай днешна Русия със Съветският съюз.
    kthxbye
    Да съм споменал Америка случайно??? Няма да си говоря, защото не ми е това работата, нито настоящата тема. Просто е леко смешничко някакъв, който идва от една тоталитарна страна, в която има явни политически гонения, да ми гожори за смърт на демокрацията в България (не САЩ). Айде да не изместваме темата. Не съм казал за САЩ и една дум в темата, така че нищо и никой не съм изкарал демократичен рай.

Мафията уби Политковска, доколкото Путин и КГБ са мафия. Ако искаш, така ги наречи, нямам против. И Литвиненко сигурно мафията го уби на 3000км от Москва.

И не няма да си говоря за САЩ, защото американец не е седнал да ми чете лекции за умиращата демокрация тук, което щеше да е по-приемливо от това точно руснак да ми го говори. Така че не ми се изплъзвайте, отбивайки темата към САЩ.

bulgarian1878 Прочетох ти целият пост. Като цяло не ти пука, че ще те следят, но май явно не искаш ей така - от инат, защото ограничавало "правата" ти.
    Като цяло не си разбрал поста ми. Не ми пука, че ще разберат какво си говоря с приятелите, приятелката и роднините, защото то не е тайно. Но ми пука, че ще го правят, защото е ЛИЧНО. Разлика има, не те знам защо не я разбираш.

"Това, че законите се затягат и започват да работят не значи, че има тоталитаризъм!"
    Волен Сидеров
    Само дето в случая не говорим за затягане на законите. Защото затягат едно, а другото отново го оставят току-така.

А май по-рано беше споменал, че полицията идва на власт? Ами това е добре и не означава, че задължително ще бъде злоупотребявано.
    Боже... Демокрацията _ПОЗВОЛЯВА_ свободно мнение. Дори да говориш против правителството. А любимия ви бате Бойко какво готви сега, знаеш ли?

Я виж в Германия колко е затегната работата - нима и там е "тоталитаризъм"?!
    Явно въобще не си наясно как стоят нещата в Германия сега. Хайде отиди в Германия в момента, регни се в един форум, сложи си аватар със знамето на Германия и кажи "обичам Германия, защото е моята родина" и си нямаш представа как ще те погнат от всички страни. Да ти имам и държавата...

Или пък в САЩ където навършват пълнолетие на 21?
    Точно пък САЩ не давай за пример. Там е пълна анархия за едни, пълен контрол за други... Не знам как успяват да го постигнат, наистина. Но не е пример в случая.

Или която и да е друга държава със строги закони? Май само в България няма "тоталитаризъм" и виж на какво дереже сме...
    "дередже"-то, което споменаваш се е достигнало тук благодарение на един друг тоталитаризъм...

И искам да ти задам един въпрос. На колко години си?
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си