Не изкривявайте темата.

amk, ти ми казваш същото, което ми казват и другите хора - "да не мислиш, че ще те следят точно теб". Ама то не ми е проблем, че ще ме следят. Аз съм един нормален, средностатистически гражданин, който НЕ краде и НЕ разпространява забранени прахчета или нещо такова. Напротив, дори съм твърдо против престъпленията, твърдо против наркотиците, твърдо против рекети, твърдо против корупция и т.н. Проблемът в случа е, че с това си позволение ще се осигури една ОГРОМНА злоупотреба от страна на правителството спрямо честни и справедливи фирми, лица с повече бюджет, хора против техните виждани и прочее.

За пример ще ти дам това, че ние, националистит ще изгърмим веднага след като изгърмят фирмичките, които упорито се борят да влязат в бизнеса, който е ЯКО затъналл в глупостта наречена "монополизация".

Иначе всъщност ме боли... ахем, оная работа, че ще ме чуят кво си говоря с приятелката. Пък и сякаш тоя дето ще слуша не ги е правил същите неща?

Въпросът също така е принципен. Имам си ЛИЧЕН живот. Съгласен съм да има камери на всяко кръстовище. Ама не тия камери да се ползват, когато на тях им скимне. Циганите бъркат в чанти на спирките, ама камерите не ги ловят. Ама ако набиеш един крадлив мангал веднага те виждат, нали?

Продажното правителство /не говоря специално за ГЕРБ, продажното правителство съществува от влизането на комунистите в България/ прави всичко възможно за разоряване на страната ни. Остана ни надеждата, оптимизмът и личното пространство.

Вече ни взеха и него.

___________Редакция:_____________

Забравих да допълня няколко основни неща.

Следенето в интернет ще изисква много ресурси. Говорим за големи сървъри, много хора, а всъщност резултатът ще бъде повече от нищожен. В момента в България има терористични групировки, които или пребивават, или готвят нещо - за съжаление от мюсюлманските страни, които дори не ща да назовавам, че ме е гнус като се сетя за тях. /да вмъкна само, че са утрепки и точка./ Нито те, нито пък един български обирждия няма да напише в някой форум, в някоя поща или през скайп "в 03:00 ще обираме тоя магазин", "на еди-си-коя-дата ще гръмнем тая гара" и т.н., и т.н.. Не ви знам защо се заблуждавате, но ако се хвана за една седмица ще си измисля един алгоритъм, че после и най-мъдрия из най-мъдрите в МВР не може да ми разнище писаниците. Ама не ми е това целта, щото не правя нищо нередно. Напротив, живея си, сега съм безработен, но когато работих бях с договор и си плащах всичко, което трябва. Около мен роднините плащат данък за всичко без никакви цигании и прочее неща. Вместо спецчастите да се занимават с едрите риби /до колко това с "наглите" е инсцинировка не знам, не ме и интересува. Ако е инсценировка - то ще си проличи. Ако не - браво, да свършат нещо полезно, радвам се./, те тръгнали да следят пращащите се пакети по нета, щото разбираш ли там ще хванат всички престъпници. Абе, те изобщо наясно ли са, че повечето такива дори не знаят как да се регнат в скайп?

Боже! Те са наясно! Въпросът е, че сте прекалено заблудени и толкова доверчиви, че вярвате на всякакви щуротии, като ви кажат: то е за вашата сигурност.

Тва ми напомня точно като едно време влизат пет горили в нечии магазин и казват: "На месец по петстин лева. За вашата сигурност...".

Нали Бойко беше демократ? Що действа по крайни методи? Това си е чист тоталитаризъм!

____________ Редакция 2: _____________

и последно, че наистина нямам никакво време вече...

Ако случайно това се използва за хващане на интернет крадците /казано по друг начин кракерите, дето дърпат пари от кредитни карти, дефейсват сайтове и т.н./, то просто няма смисъл да се хабят толкова пари, време и нерви. Компютърните престъпления ще продължат до тогава, до когато компютрите не изчезнат. И това го казвам заради едно единствено нещо: защото повечето хора, които следят тези неща в интернет и се занимават със "security" от страна на полицията, са завършили някъде си информатика/компютърни системи, които са учили през целия си живот, знаят определението на всеки един термин, знаят всяка една частица от компютъра - от чиповете, до кабела на мишката, само дето на практика са неполивано от седмици цвете.

Ама то не е до това да изядеш учебника с кориците... Те го и доказват. hacking/cracking ще има винаги, защото хората, които разбират от компютри никога не биха се занимавали с несериозни организации и особено с правителството.

Какво трябваше да се направи, когато македонския тъпунгер се гавреше с Левски и сестрите ни в Либия? Обикновени хора казаха "НЕ", а държавата и интернет полицията си стоеше и се смееше на народа.

Какво стана, когато сайтът на станишев /нарочно е с малка буква/ беше хакнат? Сякаш нещо се промени...

А вие продължавайте да се заблуждавате.