Цитирай Първоначално написано от amk933
Цитирай Първоначално написано от BERCUT
Убийствто на Литвиненко беше аматьорска работа, пр положение че целия свят знае че този радиоактивенелемент с който беше отровен се добива само в Русия, ФСБ щяха да използват нещо по.често срещано, като уран, например. ФСБ не са такива аматьори, тв според мен е дело на някоя престъпна организция. Аз въпреки тов съм съгласен с убийствто му, защото много от това за което е писал все още е под гриф "Строго секретно", както и имената н някои бивши, но все още намиращи се зад граница агенти, нещо което е недопустимо и показва как хората за няколко бона ще си продадат родината. Подобни мерзавци не бива да живеят.

И все пак никоя служба не следи интернет, телефоните и пощата безразборно и в бъдеще НЕ се обмсял да се налага подобен закон, който много лесно може да се използва и за цензуриране на интернет пространството и медиите. Все още трудно го осъзнавате, но бат Бойко си е тоталитарист, рано или късно ще го разберете, но тогава ще плачете.
Честито, ти си поредния промит руснак. Кое му беше лошото на Ливиненко? А? Че разказваяе за лайната, които се случват в скъпата ти държавица ли? Ами Политковская? И тя ли беше лоша или на оня идиот Путин не му изнасяше какво говори? Не, толкова сте промити някои от вас, че ми се реве, като ви чета...

Да няма закон, защото във вашата страна такова нещо като закон няма. Вас ви следят без да ви го казват. Следят ви незаконно. Не ми се прави на малоумен и не ми говори за тоталитарност, като ти самият си поданик на тоталитарна държава, управлявана от един политически терорист. Тук Бойко не е тръгнал да избива всички, които говорят лошо срещу правителството. Айде гледай си в собствената паница и не ми говори глупости тук, че ми ставаш смешен вече. И не ми говори кой ще реве. Ние поне не сме достатъчно прости да избираме един и същи тоталитарен политически диктатор 15 пъти. Седнал тук някакъв си руснак да ми говори за демокрация и тоталитаризъм при положение, че собствената му държава е недалеч от Китай, Куба и Виетнам. Алоо, я се осъзнай! Погледни си Тоталитарная Россия и после ми пямпай тук. Най-малко право имаш ти да ми говориш за закони и демокрация.
Политковская беше убита от мафията.А за Литвиненко-според теб като някой от FBI или ЦРУ издаде нeщо сeкретно не го ли убиват?
Nigga please.