- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nespodelena liubov
Iskam da vi raskaja moqta istoriq.. Lqtoto na 2007 godina se zapoznah s neveroqto krasiv momiche, dvamata se vliubihme za okolo 1 mesec otidohme na more i t.n vsichko beshe kato v romantichnite fili taka krasivo i ispulneno s mnogo liubov .. minaha 2 godini porasnahme zavurshihme uchilishte i reshihme da otidem zaedno na more da rabotim cqlo lqto.. vsichko beshe nared dokato ne zapochnahme da se karame postoqnno che az q revnuvam i t.n .. no vse pak si ostanahme zaedno. Lqtoto svurshi i se pribrahme v nashiq grad tminaha nqkolko dni i tq me zarqza kato mi kaza che ne me obicha veche i che nqma trupka ot neina strana.. i taka minaha veche zapochva 4ti mesec az sum v drug grad v bansko rabotq tq si e v nashiq gras no az ne iskarvam i nito den bez da si mislq za neq.. podurjame s neq kontakt , no tq vse mi kazva che nqma shans da se saberem... tq nqma drug ne e i spala s drug pone po neinite dumi a az i vqrvam zashtoto nioga ne me lugala. kajete mi imate li nqkaki idei kak da si q vurna kakvo da napravq boli me adcki mnogo ... az sum i purviq v vsichko no tq prosto veche ne me obicha .. i dvamata sme na po 19.. nemoga da si goobesnq nikoga ne sum ispitval podobno neshto kum nqkoe momiche...
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?