Iskam da vi raskaja moqta istoriq.. Lqtoto na 2007 godina se zapoznah s neveroqto krasiv momiche, dvamata se vliubihme za okolo 1 mesec otidohme na more i t.n vsichko beshe kato v romantichnite fili taka krasivo i ispulneno s mnogo liubov .. minaha 2 godini porasnahme zavurshihme uchilishte i reshihme da otidem zaedno na more da rabotim cqlo lqto.. vsichko beshe nared dokato ne zapochnahme da se karame postoqnno che az q revnuvam i t.n .. no vse pak si ostanahme zaedno. Lqtoto svurshi i se pribrahme v nashiq grad tminaha nqkolko dni i tq me zarqza kato mi kaza che ne me obicha veche i che nqma trupka ot neina strana.. i taka minaha veche zapochva 4ti mesec az sum v drug grad v bansko rabotq tq si e v nashiq gras no az ne iskarvam i nito den bez da si mislq za neq.. podurjame s neq kontakt , no tq vse mi kazva che nqma shans da se saberem... tq nqma drug ne e i spala s drug pone po neinite dumi a az i vqrvam zashtoto nioga ne me lugala. kajete mi imate li nqkaki idei kak da si q vurna kakvo da napravq boli me adcki mnogo ... az sum i purviq v vsichko no tq prosto veche ne me obicha .. i dvamata sme na po 19.. nemoga da si goobesnq nikoga ne sum ispitval podobno neshto kum nqkoe momiche...