- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- През ваканцията..
Ами аз мисля да пътувам до Момчилград да видя едно момиче...И на нова година да се напукам здраво
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо ще се наспя
Ще излизам най-вероятноЩе си почина и ще трябва да уча по химия
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
еха.. не съм била единствена ..Първоначално написано от milan4eto
при мен е същото ... П.С. весело прекарване довечера на сички
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Коледа и Бъдни вечер ще прекарам със семейството си,а Нова година някъде с приятели.
Друго,което ще правя през ваканцията,е да изляза с приятели,да попиша в тийнпроблем и какво ли още не![]()
![]()
![]()
ще прекарам най-пълноценно времетос приятели ми и семейството ми....ще ми се случчат много хубави неща-в това съм сигурна![]()
Първоначално написано от iveetyy
и аз .
само дето ваканцията е супер "дълга" .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз пък тая НГ ще пия по малко,щот миналата се наквасих много яко и още в 2 бях аут.Сега до 12 само на 100гр уиски и после полекаПървоначално написано от deni15
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Ще се опитам да си почина,макар че имам многооо за учене.![]()
Амиии какво...with my семейство на 24,25...после ден за спане и филми,ще пуша,ще се пецкам,ще ходя на кафе иии ще се радвам на приятелите ми,послее сиг ш ходя в бърза помощ от препиване ;дд
очертава се да си скучая мноооого...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Бъдни вечер прекарах със семейството сиКоледа също ще прекарам със семейството, родата
Иначе ваканцията е мноого кратка, но пак е нещо.. За Нова Година не съм сигурна все още =] .. През останалото време кафета, магазини, разходки с приятели.. Ще поуча малко.. и така
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Да си почиваам,да ям,да празнувам(мале как ше се празнува),да излизам,да се радвам на семейството и приятелите ми,най-вече да се радвам на брат ми,щото не съм го виждала от 2 месеца и искам да го видяя
И така...
Брях,брях
Да празнувам празниците със семейството си и с приятелите си и също така да си почина...![]()
Цял ден ше пукам WOW![]()
![]()
Естествено няма да се спи много .Празниците със семейството.Нова година на вила по морето ....Никва почивка яки тренировки .... че състезание идва...!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Ще отделя повече време за размисъл (има доста неща над който трябва да помисля) .. Ще прекарам най-хубавата Нова Година с приятелят си
![]()
Ами...ще си изпразнувам каквото има за празнуване...
Ще се видя с приятели,разходки,кафенца.. .Сега като получа и парички и по магазинчетата ще се ходи xD
Купонченце нова година ииииии `дългата` ваканция зела че свършила![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
и аз тъйй добре казаноПървоначално написано от Unendlich
![]()
и ще уча ошашавения немскиПървоначално написано от iveetyy
![]()
![]()
![]()
Ще си почивам и ще се радвам на най-хубавите празници.
I'm not in love this time,this night...
Да се забавлявам .. и да съм с моето момче!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ще прекарам много време с момчето ми и приятелите ми.Със семейството ми ще бъда на всички празници,защото и с тях не се виждаме често.Ще карам ски,кънки, ще играем билярд,боулиг, ще уча малко от малко поне и ще се отдам на релакс.Това е.
Еми да го прекарам с мойте роднини и с приятеля ми,както така и трябва и да уча .. Повече релакс : ) )
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Да се насладя на празниците, да спя до късно, да повися пред компютъра, да излизам с приятели... да си почина.
Първоначално написано от BlackKeys
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?