.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Мега фен Аватара на xoxi
    Ще се наспя
    Ще отделя повече внимание на хората, които наистина го заслужават.
    И спря да се върти за миг земята..

Да се насладя на хубавите празници и да прекарам свободното си време с най-близките ми приятели
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ми мисля да стоя до късно всяка ве4ер после да се събуждам по 12 да си гледам сайтове кат секи ден и тва май засега мога и да излизам с фр но изоб6то не ми се излиза

Супер фен Аватара на spopi
    1 Мисла хубаво да си почина.
    2 Да празнувам с приятели.
    3 Малко да уча.

мисля да качвам кг ...

Цитирай Първоначално написано от milan4eto
    Тази зимна ваканция се очертава да е доста скучна . Празниците ще ги прекарам със семейството си, ще излизам от време на време с приятели...и това е. А имах съвсем други очаквания,както и да е,нямам търпение да свърши по-бързо...
    и при мене така....щях да съм с приятели на нова година ама пропадна работата и ся с наще...

Мега фен Аватара на Infinity
    - релакс
    -приятели
    -семейство
    -учене

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Амии празнуване на празниците естествено със семейството... Ходене по кафета, пазаруване, много спанее и може би ще седна малко да поуча... в неделя преди даскало.
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Имам 2 седмици ваканция, първата бях в България, вече се върнах сега ще пазарувам, релаксирам и това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си