- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- През ваканцията..
Ще се наспя![]()
Ще отделя повече внимание на хората, които наистина го заслужават.
И спря да се върти за миг земята..
Да се насладя на хубавите празници и да прекарам свободното си време с най-близките ми приятели![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
ми мисля да стоя до късно всяка ве4ер после да се събуждам по 12да си гледам сайтове кат секи ден и тва май засега мога и да излизам с фр но изоб6то не ми се излиза
![]()
1 Мисла хубаво да си почина.
2 Да празнувам с приятели.
3 Малко да уча.
![]()
мисля да качвам кг ...![]()
![]()
![]()
![]()
и при мене така....щях да съм с приятели на нова година ама пропадна работата и ся с наще...Първоначално написано от milan4eto
Амии празнуване на празниците естествено със семейството... Ходене по кафета, пазаруване, много спанееи може би ще седна малко да поуча... в неделя преди даскало.
![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Имам 2 седмици ваканция, първата бях в България, вече се върнахсега ще пазарувам, релаксирам и това е
![]()