.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Странно

Странно

Здравейте, искам да ви помоля да споделите мнението си .Значи преди 4-5 дена ми писа в скайпе едно момиче, което живее на 30 км от града ми, каза ми че ме е видяла лятото и че ме е харесала много..Първо си помислих че е някво лапе от 6-7 клас, което се бъзика, но като ми прати пик ми привлече вниманието. Искаше да отида при нея да се видим, за мен не е проблем, но реших че трябва да я поопозная още малко и тогава да се видим.Събота ми писа \"айде чакам те идваш\" аз казах че няма да стане и от тогава не ми пише..Не знам защо, попитах я не ми отговаря, понеделник вечерта ми писа 5 мин, но каза че отива на бар в кърджали и че няма време да ми пише. И така искам да ви попитам какво да правя Има ли смисъл да се занимавам с нея ?

За 3000-ден път днес,ще кажа че скайпа само преебава нещата.. ако се е сетила за теб,хубаво.. да ти пише по скайп.. но да те кани да излезете и ти да се дърпаш.. тва е тъпо.. сега друг е въпроса,дали само не те бъзика..

Кво се дърпам ? Вечерта ми пише няква и веднага на следващия ден да пътувам да я видя..Така ли ?

Цитирай Първоначално написано от blqblqblqblq
    Кво се дърпам ? Вечерта ми пише няква и веднага на следващия ден да пътувам да я видя..Така ли ?
    аа.. извинявай.. аз пак съм неразбрала не се сетих,че сте от различни градове.. ами в такъв случай.. остави нещата така.. не се бутай.. ако наистина има интерес към теб,сама ще те потърси

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ми според мен само се 6егува.Пък и от къде си сигурен 4е тя е на снимката ?!Не може да тръгне6 да се сре6та6 с някого дето не познава6 добре.И аз ли4но съм против връзките от разстояние.

Цитирай Първоначално написано от danyrenesmee
    . не се бутай..
    Малко ще ми е трудно, защото е супер яка, но ще го направя . Мерси, че ми обърна внимание

Цитирай Първоначално написано от danyrenesmee
    . не се бутай..
    Малко ще ми е трудно, защото е супер яка, но ще го направя . Мерси, че ми обърна внимание
    моля .. Дано да си заслужава мацката

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    ми според мен само се 6егува.
    аа, забравих да кажа, че ми се показа на камера Просто от 2 дена не ми пише и си мисля, че вече няма интерес..а пък аз имам

Мега фен Аватара на Hilary_
    Опознай я първо .. никога не можеш да си сигурен кой стои от другата страна ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    ми според мен само се 6егува.
    аа, забравих да кажа, че ми се показа на камера Просто от 2 дена не ми пише и си мисля, че вече няма интерес..а пък аз имам
    ми може да е помислила,че ти не проявява6 интерес и че няма да се видите,за тва те е заебала,тъй че може да я изненадаш,като и пишеш,че след 2 дни примерно ще отидеш да я видиш :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

[17.12.2009 a. 21:24:55] Nikoleta каза: ami imam dqdo v ллллл i edin pat te vidqh s edno dete
    [17.12.2009 a. 21:25:28] Nikoleta каза: mn0o si sladak naprao0o se (inlove)
    [17.12.2009 a. 21:25:39] Nikoleta каза: i do v4era ti tarsih skaipa
    [17.12.2009 a. 21:25:52] Nikoleta каза: ii ve4e go namerihh (party) nai-nakraq
    [17.12.2009 a. 21:25:58] Nikoleta каза: mn se radvam

От 2 дена не е влизала в скайп... направо се побърквам да я чакам пред компа.... Благодаря на всички за съветите ...супер сте

ъм... значи.. нямаш какво да правиш,освен да я чакаш да те потърси.. в смисъл.. ти и имаш само скайпа,нали?

Да, не намерих подходящ момент да и взема номера

ами.. значи може само да чакаш и да се надяваш,че ще се сети за теб

Ако не се сети ... много жалко за мен

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    кой знае ква малолетна офца е.

Или е някой коч. И аз съм се ебавал така с хората.

Във всички случаи избягвам такива запознанства.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    кой знае ква малолетна офца е.

Или е някой коч. И аз съм се ебавал така с хората.

Във всички случаи избягвам такива запознанства.
    Ти тъп ли си ? Казах, че я видях през камера

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си