- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви Коледни подаръци купихте за вашите половинки?
Мисля че темата ще е весела и най-вече да дава идеи на хора които се чудят до последния момент какво да купят за подарък, аз съм на мнение че подаръка трябва да е личен а не например някакъв сувенир който ще събира прах след време или на тавана... схващате ли идеята
На половинката съм и купил една луксозна кутия за бижута, преди време тя ми показваше бижутата като и бяха в някаква метална кутия от бонбони и това ми даде идеята за въпросния подарък, също така и една книга на неин любим поет но с по-луксозни корици и страници, и други неща предимно приятни изненади![]()
Две глави мислят по-добре от една!
хероин.
и тя на мен
любов ли е да го опишеш
Никфи-скарахме се д'ге и глупака![]()
Подарък йок! В чужбина е....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В чужбина е ...
нищо не съм му взимала все още .. нямам си и ни най малка идея какво иска това момче!!!![]()
Има си всичко ебаси ..
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нищо не съм му купила,защото нищо материално няма да го зарадва достатъчноЕдинственото нещо,което може да го зарадва е повече време с мен и мисля за 26-28 да му отида на гости
Просто и за двама ни няма да има по-хубав подарък от това да сме поне 3 дена нон-стоп заедно
За съжаление има вероятност аз да замина за Габрово,а той за София ...Тогава мисля да го изненадам с някой готин ММС,а като се приберем в Сс ще има реванш :P
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
[quote="3oPuTy"][b]Нищо не съм му купила,защото нищо материално няма да го зарадва достатъчноЕдинственото нещо,което може да го зарадва е повече време с мен и мисля за 26-28 да му отида на гости
Просто и за двама ни няма да има по-хубав подарък от това да сме поне 3 дена нон-стоп заедно
хах и аз така ;р ама ми се иска и нещо матриално което не мога да измисля...
Идеята на slun4ice,за календара с цветовете,много ми хареса.И понеже тя е взела моята идея за топката за елха,ще си позволя да открадна нейната.![]()
![]()
Иначе за Коледа остава топката и днес му взех книгата "Властелинът на пръстените".Дано се зарадва,знам,че адски много обича Властелинът и елфите,хобитите и другите му там "чудовищенца".Дано да му хареса.
стискайте палци да се получи нещо м/у мен и него![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
козметика![]()
аве като става дума за коледни подаръци я вижте подписа ми![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Gillette Fusion Power![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
чехли и вибратор, ако не иска да ги носи да се е*е в гъза!
стискамПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Me too.Първоначално написано от Hilary_
![]()
хаха идея си еПървоначално написано от kypo
![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
правихме секс,какъв по-голям подарък? Ще мина евтино тая година.
Станислава
Не съм избрала още... Мисля да му направя нещо и да купя още нещо, което ще му е полезно... Но, уви, идеи- бол, време- никакво...![]()