- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много влюбена :X
Здравейте ! .. Няма да увъртам и направо започвам..
Така .. преди месец и половина се запознах се едно момче .. с 2-3 години по-голямо от мен .. в началото ме кефеше .. после мислех за него .. и сега съм влюбена в него .. оказа се, че и той изпитва същото към мен .. през ваканцията той ще ходи някъде и няма да се виждаме .. затова ще трябва да реша какво да правя. Днес се видяхме за " сбогом " така да се каже .. но беше само за половин - един час .. и през цялото време той не спираше да ми повтаря колко съм красива, колко ме обича, и че много ще му липсвам .. 50 % от времето си заедно прекарахме в прегръдки и целувки .. :X .. много го обичам, НО .. винаги има едно " но " ... той всъщност не ми е предложил ( мразя тази дума) .. кажете ми какво да правя .. имам една ваканция време
.. благодаря ви предварително !
Че какво има да му правиш? Казва ти,че те обича,че си красива.. целувате се и се прегръщате.. има ли нужда да ти "предлага".. Обичайте се и това е
![]()
6том те прегръ6та и целува маи ти е предложилняма нужда да ти "предлага" по друг на4ин
![]()
Че какво повече от това предлагане искаш ?Радвай се на момчето и забрави за ненужните детайли.
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Първоначално написано от ManiaSpiritY
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ха-ха.. ти кво искаш 'официално' да ти каже,че иска да си му гадженце![]()
точно..Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
айде,обичайте се.![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Първоначално написано от Kukumqvka
Явно.
Обаче той може просто да си е `чесъл езика` ((:
Има и тъпаци.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Предложи му ти, щом това толкова те тормози.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако не си сигурна в намеренията му и се съмняваш, че това, че не ти е предложил може би значи, че не иска да се обвързва с теб, тогава го питай "абе сега ние ходим ли или не?" или нещо такова.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
хмм...Първоначално написано от bananjanet
МОМИЧЕ!
годежен пръстен, може би ?
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Може би това е защото си мисли, че ходите
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Е ?!?!![]()
![]()
Нужно ли е да те попита "искаш ли да си станем гадженца?", за да се осъзнаеш, че всъщност сте заедно ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не знам в какво си толкова несигурна..искаш брак ли? Момчето ти е казало,че те харесва,че те ОБИЧА по всякакви начини..а ти не си сигурнадавай просто и ти отвърни със същото..
![]()
Ако го пита това, което ти си предложи, ще бъде голям епик фейл.Първоначално написано от loliii
![]()
Изглежда само ти не си разбрала, че вече си имаш гадже![]()
еlsy![]()
ами нищо не можеш да направиш.... ;дд
щом те целува и те прегръща ,значи вече сте си гадженца![]()
![]()
Вие не сте гаджета. За него ти си просто приятелка и не изпитва никакви чувства към теб.
Естествено, че вече сте гаджета и не е нужно да му предлагаш или да го питаш някакви глупости. Просто се наслаждавай на него, и на връзката ви![]()
Успех.![]()
Първоначално написано от danyrenesmee
ами щом държиш, проведи 1 разговор с него и си изяснете набързно отношенията, въпреки че за мен е излишно.
и само те предупреждавам да не му се предоверяваш. щом толкова лесно и бързо казва, че те обича, надали влага много смисъл в думите си.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
защо тези,които имат всичко пак са недоволни!? .... тези дето нямат не се оплакват, а тези, на които животът им дава всичко - мрънкат ..
Радвай се, че си попаднала на свястно момче, ако пък толкова се притесняваш питай го "абе ние ходим, нали?" макар, че няма никакъв смисъл!
Не искаш ли декларация да подаде?! Нали сте се прегръщали и целували, какво има да ти предлага...
месец и половина..,любов..? okay...
btw..how old r u?
![]()