Тук моля да споделите своя опит и какъв резултат сте постигнали.Само без простотии,майна.Аз днеска си вървя по центъра с един колега,но реших да приложа сваляческите си умения и го пратих да си оди дома. Начи нали взех да спирам девойките,вървящи сами в и да им задавам следния гениален въпрос дагоеба:"Извинете,имате ли запалка?" и тези дето имаха я вадят от чантите и ми я подават,но аз отвръщам:"Само проверявам дали имаш,майна,със здраве да си я ползваш" и отминавам напред.При което получавам и после и после я питам как се казва,а някои ме попитаха сами.От 10 заговорени девойки успях да завържа около 10 минутен разговор с 4 и си разменихме телефоните. Пробвах и друг въпрос с други пет девойки дагиеба: "Имаш хубави крака,колко са дълги?" Три от момите ме изгледаха странно и ме отпратиха,а две от тях се засмяха и взеха да обясняват как не са ги мерили и аз викам я виж мойте и така се запознахме и им взех телефоните Така че програмата за следващите дни ми е яко натоварена.А иначе аз ич не съм красив дасееба в грозника,ма съм чаровен и имам приятен глас,ма ич ми не е.Айде чакам да пишете и вие