.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

ВЕЧЕ СЕ ОТВРАТИХ

Хич не ми пука кво си мислите за мен.Също така не ми пука дали тва е правилния форум в който да пиша

1.Като гледам модераторите и админи какви са ти ги питаш с добро , а те ти се подиграват ..

2.Направи ми впечатление , че има една определена групичка които дори са си направили собствен форум в който НИКОЙ друг не може да пише ..тва вече е тъпо Да не говорим че там няколко момчета постоянно свалят едно момиче

3.Общо взето е тва

4.И не забравяйте да се позаяждате с мен защото иначе е скучно

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Нещо така нахвърляни обвинения без точни имена звучат леко несериозно и като чисто трупане на мнения. Ако искаше да отправиш критика май не уцели начина.

Дай примери по всяка от тези точки.

Аз ще дам контраприемри:
    1. Няма път, в който да съм пратил ЛС на админ или мод и да не ми е отговорено точно, кратко и на време. От някаква елементарна етика няма да пльосна тук пред всички ЛС-тата.

2. Къде е това? Аз за 6-те месеца не съм попадал на такова нещо в някой от основните 6 раздела. Дай линк.

3. Общо взето не схванах смисъл от темата.

4. Не го брой като заяждане, просто така написаната тема завучи повече от несериозно.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хм, май съм проспала огромна част от форумния живот...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka

И аз, и аз...

ПС: Някои хора за 3 дена пребиваване в този форум достигнаха до такива просветления, че, ако Айнщайн бачкаше със същата скорост прабаба ми щеше да е джедай от междузвездни войни...

Цитирай Първоначално написано от amk933

И аз, и аз...

ПС: Някои хора за 3 дена пребиваване в този форум достигнаха до такива просветления, че, ако Айнщайн бачкаше със същата скорост прабаба ми щеше да е джедай от междузвездни войни...
    Такамм значи явно на мене ми стигат 3дни за да вида как стоят нещата е разбира се не съм видяла всичко но нямаше нужда от повече.. аа за групичката всъщност мисля , че ти я беше направил (не съм сигурна) ..Не тя всъщност беше за да спамите но няма значение ..Иначе щом е несериозно недей да си правиш труда да четеш да пишеш и да философстваш

Град
    пространството на Дисе
    То бива бива ПМС и пубертет, ама....

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    София
    То бива бива ПМС и пубертет, ама....
    Би ли приложила медицинските си познания да помогнеш на дИтетУ.

Град
    пространството на Дисе
    Шъ му минИ, ни е смъртУноснУ.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от siyancheto

И аз, и аз...

Такамм значи явно на мене ми стигат 3дни за да вида как стоят нещата е разбира се не съм видяла всичко но нямаше нужда от повече.. аа за групичката всъщност мисля , че ти я беше направил (не съм сигурна) ..Не тя всъщност беше за да спамите но няма значение ..Иначе щом е несериозно недей да си правиш труда да четеш да пишеш и да философстваш

Грпуичката беше направена от Ивчо, като Ивето и аз бяхме основните хора в нея и не беше отцепила част от форума както се опита да го изкараш ти, а беше създала една наша си тема, в която не пишехме само ние разбира се. Това се случи преди 1-2 седмици и след като мачока каза не всичко се приключи и никой не е повдигал повече въпрса или темата. Така че моля, не си смучи глупости от пръстите и не обвинявай чрез интригантстване и създаване на фалшиви "проблеми", които отдавна са решени по най-цивилизован начин. Въпросната група, която си пишехме в тази тема от 15 - 20 човека е изнесена в Скайп и съществува от тогава до сега и ще продължава да съществува, защото сме хора със сродни интереси. Сега и Скайп ли ще кажеш, че сме окупирали?

Айде, ако обичаш, не ни намесвай в собствените си заблуди и изкривявания на истината. Ако имаш някакви проблеми, пиши на мачока, защото ние се разбрахме с него за темата и както виждаш вече я няма. Ако искаш някакви наказания спрямо нас и смяташ, че е нечестно това, което е предприел, обърни се към него.

Благодаря!

амм подигравайте си се колкото желаете,но все пак по някаква случайност този сайт е за тийнове , а не за вече "одъртяли" батковци като вас Така че тва което говорите не ми влияе особено повечко се постарайте

Град
    София
    амм подигравайте си се колкото желаете,но все пак по някаква случайност този сайт е за тийнеиджари , а не за вече "одъртяли" батковци като вас Така че тва което говорите не ми влияе особено повечко се постарайте
    Аз на 16 попадам в групата тийн, а, ако визираше калпазанка, то знай, че е от малкото хора, които вършат някаква работа тук и помагат за проблемите, свързани с човешкото здраве.

Имаш ли повече от 13?

амм подигравайте си се колкото желаете,но все пак по някаква случайност този сайт е за тийнеиджари , а не за вече "одъртяли" батковци като вас Така че тва което говорите не ми влияе особено повечко се постарайте
    Аз на 16 попадам в групата тийн, а, ако визираше калпазанка, то знай, че е от малкото хора, които вършат някаква работа тук и помагат за проблемите, свързани с човешкото здраве.

Имаш ли повече от 13?
    На 14 съм...ама хубаво бе радвам се , че има такива хора просто си изказвам мнението което очевидно според вас не е правилно , но за мен е така ..АА това за скайпп не ме интересува особено и е хубаво , че поддържате връзка .. ;Д

Град
    пространството на Дисе
    Е след този ти пост вече ми идва да се "отрежа" от кеф

Леле, 'одъртяли'. Край, край, разплаках се, не! Обидиха ме, туй то! ;(
    Сега сериозно, вместо да се занимаваш с глупости, защо не си отвориш учебника по български език, пък белким си научила нещо?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Хаххх...смешно сте ми честно ;д имам мноого неща които мога да напиша но просто не ми се занимава..

Град
    пространството на Дисе
    Хаххх...смешно сте ми честно ;д имам мноого неща които мога да напиша но просто не ми се занимава..
    Едно от тези много неща да не би да са запетаите?

Град
    София
    Едно от тези много неща да не би да са запетаите?
    +1 Няма да е излишно, особено за изпита, който и предстои...

По мнението: Имало много неща да напише...пфхахах

Да, да, отвори си урока за пунктуацията...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Добре. Благодарим,че ни уведоми.

(не виждам какво повече има да се дискутира въпроса... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си