- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един въпрос..
Ако харесвате момче, което ни ви обръщо мн. внимание бихте ли му казали, че го харесвате или само да се закачате с него без да му казвате![]()
нищо нямаше да правя мразя ги тея надуФки ..щом не ми обръща внимание изобщо няма да си давам празни надежди ебала съм го
![]()
If I played you like a toy?
Ами, след като не ми обръща внимание, ще му го привлека. То така става, от нищото и хоп, падам си по теб.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не ,не бих. Ако реши да ми обърне внимание може и да пробвам ,иначе ня'я си давам празни надежди .
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
... към госпожа Мария Илиева:
"Как така вие сте в София, а гъза ви е в Севлиево?"
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако мноогооо многооо го харесвам, ще се опитам да му привлека вниманието, но ако и тогава не ми обърне ще се откажаНе можеш да накараш някой да те харесва насила
![]()
Трагедията е пълна...
Повечето жени са готованки,майна,чакат само някой да покаже интереса си към тях,дори когато го харесват,а той може да не знае това.![]()
Кво значи "Не ми обръща внимание"![]()
![]()
Обърни му внимание ти бе...защо той трябва да го прави. Ако толкова го харесваш действай. С чакане нищо няма да стане.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Първоначално написано от Korrnyy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Май ти си надуфката. Ако всички разсъждават като тебе няаше да съществува думата любов.Първоначално написано от buuu
Първоначално написано от Wrathchild
+++
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Много е прав пича.. от толко надувки винаги оставате самиПървоначално написано от golqmumnik
![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Добре де ако харесваш определен човек направо си му го кажи . Аз например съм директен , отивам и казвам . Разбира се ще ми е малко неудобно и неприятно ако ми "бият шута" , но пък от опит не боли . Освен това нещата така са много ,много по-прости .
Еми ще се опитам да му привлека вниманието, но ако не стане.... да си гледа работата!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
ми ако не ми обръ6та внимание маи ни6то не бих направила
Ли4но аз в повечето случаи си харесвам някого, наистина много и на сериозно,а не само симпатии , тогава когато той по някакъв начин ми обърне внимание ... заговори ме най малкото. Бе с 2 думи 1ви почне да забива тва съм аз.Видя ли ,че някой не ме ебава за жива го забавям... втълпявам си,че не е за мен и тва е . Дали винаги се получава е ве4е отделен въпрос![]()
изказа саааПървоначално написано от pezata25
![]()
If I played you like a toy?
ами.. ся като не съм му симпатична примерно,за кво да ходя да се бутам..![]()
..друг е въпроса,че често това,че ти обръща внимание не е никакъв признак,че те харесва...
![]()
апф..мразя надувките и следователно щях да продължа напред и да не ми прави впечатление тоя мухльо![]()