.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Един въпрос..

Ако харесвате момче, което ни ви обръщо мн. внимание бихте ли му казали, че го харесвате или само да се закачате с него без да му казвате

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    нищо нямаше да правя мразя ги тея надуФки .. щом не ми обръща внимание изобщо няма да си давам празни надежди ебала съм го
    If I played you like a toy?

Ами, след като не ми обръща внимание, ще му го привлека. То така става, от нищото и хоп, падам си по теб.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    София
    Не ,не бих. Ако реши да ми обърне внимание може и да пробвам ,иначе ня'я си давам празни надежди .
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

... към госпожа Мария Илиева:
    "Как така вие сте в София, а гъза ви е в Севлиево?"
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ако мноогооо многооо го харесвам, ще се опитам да му привлека вниманието, но ако и тогава не ми обърне ще се откажа Не можеш да накараш някой да те харесва насила
    Трагедията е пълна...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Повечето жени са готованки,майна,чакат само някой да покаже интереса си към тях,дори когато го харесват,а той може да не знае това.

Град
    Somewhere...in The sea...
    Кво значи "Не ми обръща внимание" Обърни му внимание ти бе...защо той трябва да го прави. Ако толкова го харесваш действай. С чакане нищо няма да стане.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Ако мноогооо многооо го харесвам, ще се опитам да му привлека вниманието, но ако и тогава не ми обърне ще се откажа Не можеш да накараш някой да те харесва насила
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от buuu
    нищо нямаше да правя мразя ги тея надуФки .. щом не ми обръща внимание изобщо няма да си давам празни надежди ебала съм го
    Май ти си надуфката. Ако всички разсъждават като тебе няаше да съществува думата любов.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ами, след като не ми обръща внимание, ще му го привлека. То така става, от нищото и хоп, падам си по теб.

+++
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Измерение София
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Повечето жени са готованки,майна,чакат само някой да покаже интереса си към тях,дори когато го харесват,а той може да не знае това.
    Много е прав пича.. от толко надувки винаги оставате сами
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Град
    Антиохия
    Добре де ако харесваш определен човек направо си му го кажи . Аз например съм директен , отивам и казвам . Разбира се ще ми е малко неудобно и неприятно ако ми "бият шута" , но пък от опит не боли . Освен това нещата така са много ,много по-прости .

Еми ще се опитам да му привлека вниманието, но ако не стане.... да си гледа работата!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ми ако не ми обръ6та внимание маи ни6то не бих направила

Ли4но аз в повечето случаи си харесвам някого, наистина много и на сериозно,а не само симпатии , тогава когато той по някакъв начин ми обърне внимание ... заговори ме най малкото. Бе с 2 думи 1ви почне да забива тва съм аз.Видя ли ,че някой не ме ебава за жива го забавям... втълпявам си,че не е за мен и тва е . Дали винаги се получава е ве4е отделен въпрос

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от pezata25
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    Май ти си надуфката. Ако всички разсъждават като тебе няаше да съществува думата любов.
    изказа сааа
    If I played you like a toy?

ами.. ся като не съм му симпатична примерно,за кво да ходя да се бутам.. ..друг е въпроса,че често това,че ти обръща внимание не е никакъв признак,че те харесва...

Не !!
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

апф..мразя надувките и следователно щях да продължа напред и да не ми прави впечатление тоя мухльо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си